Intiem trouwweekend in de Franse Bourgogne 

Na járen een Pinterest-bord bijgehouden te hebben, was het zo ver; Nadine (29) en Wolbrand (32) stapten in het huwelijksbootje. Dit deze zij in de prachtige Franse Bourgogne tijdens een liefdevol intiem trouwweekend.

Intiem trouwweekend in de Franse Bourgogne
Foto The Wedding Couple

Trouwen in Frankrijk

“Van jongs af aan droomde ik van mijn bruiloft, ik hield al járen een Pinterest-bord bij voor wanneer het ooit ging gebeuren. Wolbrand en ik wilden met onze dierbaren in een trouwbubbel zitten en een bruiloft in het buitenland sprak ons aan: dan waren we even echt weg. We wilden onze gasten tegemoet­komen qua reistijd, dus kozen we voor de Franse Bourgogne op zes uur rijden.

We hebben voor al onze zeventig gasten het verblijf betaald in een prachtig, romantisch chateau. Het vraagt toch wat van ze: een heel weekend naar Frankrijk en vakantiedagen opnemen. Daarom hebben we het ze, waar dat kon, zo makkelijk mogelijk gemaakt. Onze weddingplanner Gretha, van Great Weddings in France, had daarbij perfect rekening gehouden met onze wensen.”

Op zondag een afsluitende brunch

Op vrijdag kreeg iedereen pizza en was er een barbecue, zo konden de gasten even lan­den en rustig kennismaken. Zaterdag organiseerden we een rally met twintig deux-cheveauxs, waarin we met z’n allen rond hebben getoerd. Erna was de ce­remonie en zondag de afsluitende brunch, waarna iedereen op z’n gemak weer naar huis ging en een aantal gasten bleef hangen. Ik had al zo lang van deze dag gedroomd en ernaar uitgekeken: achteraf gezien kan ik alleen maar zeggen dat alles helemaal klopte in onze bubbel.”

Het perfecte aantal gasten? “Voor ons was 70 een perfect aantal gasten om toch nog een intiem gevoel te houden.”