Alles voor jouw droombruiloft.

Abonneer je op Bruid & Bruidegom Magazine of geef het magazine cadeau!

Overzicht van een mini-abonnement Bruid & Bruidegom Magazine en de speciale uitgaves Bruidegom en Trouwlocatie Special

Kies jouw abonnement

2x EDITIES 2x EDITIES

2x Bruid & Bruidegom Magazine

 13,90 incl. BTW
Meest gekozen!
4x EDITIES 4x EDITIES

4x Bruid & Bruidegom Magazine plus 4 gratis specials

Oorspronkelijke prijs was: € 27,82.Huidige prijs is: € 22,95. incl. BTW
6x EDITIES 6x EDITIES

6x Bruid & Bruidegom Magazine plus 4 gratis specials

Oorspronkelijke prijs was: € 41,70.Huidige prijs is: € 34,40. incl. BTW

Magazine cadeau geven

Maak een aanstaand bruidspaar blij met een bijzonder cadeau. Kies voor een enkele editie of een jaarabonnement vol inspiratie—het ideale cadeau om hun droomhuwelijk werkelijkheid te laten worden.

Geef het magazine cadeau
Geweldig cadeau om te krijgen

Ik kreeg het Bruid & Bruidegom Magazine als cadeau van een vriendin. Het blad was precies wat ik nodig had om inspiratie op te doen voor onze bruiloft. Een geweldig cadeau voor iedere aanstaande bruid!”

Lotte
Prachtige foto’s en bruidsverhalen

Het magazine staat vol met prachtige foto’s en verhalen van andere bruidsparen. Het heeft ons echt geholpen om een duidelijk beeld te krijgen van wat we willen voor onze eigen bruiloft.

Bas
Aanrader voor iedereen die gaat trouwen

We hebben zoveel geweldige ideeën opgedaan uit het Bruid & Bruidegom Magazine. Alles staat erin. Echt een aanrader voor iedereen die gaat trouwen!

Anneke
Perfecte start voor het plannen van mijn bruiloft

Ik wist niet waar ik moest beginnen met het plannen van mijn bruiloft, maar Bruid & Bruidegom Magazine gaf me een goede start.

Michelle
Bruidegom Special was erg nuttig voor mij

In de Bruidegom Special vonden we onze trouwpakken. We zijn blij dat we een abonnement cadeau hebben gekregen.

Remco
Geweldige bron van trouwinspiratie

Het magazine was een geweldige bron van inspiratie. Ik heb mijn trouwjurk in het blad gevonden.  De artikelen zijn goed geschreven en erg informatief.

Esmee
Inspirerend magazine voor onze bruidsplanning

Ik kocht het magazine voor wat ideeën en inspiratie, en het stelde niet teleur. De foto’s zijn prachtig en de artikelen zijn vol met bruikbare tips. Het heeft me echt enthousiast gemaakt over het plannen van onze grote dag.

Fleur

Je trouwt maar één keer

Zorg ervoor dat het onvergetelijk wordt. Ons magazine staat vol met inspiratie en praktische tips om jouw grote dag tot in de puntjes te verzorgen.

Abonneer je nu en ontvang elk kwartaal als eerste het Bruid & Bruidegom Magazine in je brievenbus. Geniet van elk nieuw nummer, direct thuisbezorgd, zonder dat je de deur uit hoeft.

Neem een abonnement

Heb je een vraag?

Vind hier de antwoorden op al je vragen.

Per telefoon

Je kunt onze klantenservice bereiken via 033 – 750 35 00. We zijn je graag van dienst op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur.

Je kunt je vraag ook stellen via onderstaand contactformulier:

Online contactformulier

Maak van ons online contactformulier gebruik. We streven ernaar je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Magazine FAQ

Wat leuk dat je interesse hebt in een abonnement van Bruid & Bruidegom Magazine! Op bruidenbruidegom.nl vind je onze aanbiedingen en kun je eenvoudig een abonnement afsluiten.

Wil je de nieuwste editie van Bruid & Bruidegom Magazine los bestellen? Dat kan! Via deze link kun je een los nummer bestellen. Als je vaker losse tijdschriften koopt, ben je trouwens voordeliger uit met een abonnement!

Ja, je abonnement loopt automatisch af. Je kunt kiezen uit een half jaar (2x edities), een jaar (4x edities) en anderhalf jaar (6x edities) abonnement.

Ja, dat kan zeker! In het bestelproces kun je aangeven wie het cadeau-abonnement mag ontvangen. Een cadeau-abonnement loopt altijd automatisch af. Een losse editie mag je uiteraard ook cadeau geven.

Voor het aanschaffen van een abonnement voor een ander of voor jezelf ga  je naar deze link

Als je een abonnement bestelt, streven wij erna om je bestelling dezelfde dag te verwerken. Je zult de eerste editie van je abonnement binnen 5 werkdagen ontvangen.

Ik heb mijn Bruid & Bruidegom Magazine niet ontvangen, wat moet ik doen?

Wat vervelend! Het kan zijn dat je magazine iets vertraagd is met de post. Mocht je het magazine na drie dagen nog niet hebben ontvangen, vul dan onderstaand formulier in. Onze klantenservice pakt dit zo snel mogelijk voor je op.

Magazine FAQ

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Ga je verhuizen? Neem telefonisch contact op met de klantenservice of maak gebruik van het contactformulier om je nieuwe adres door te geven. Geef uiterlijk 4 weken van tevoren aan ons je adreswijziging door, dan verhuist je tijdschrift op tijd mee.

Ik verhuis naar het buitenland, kan mijn abonnement meeverhuizen?

Verhuis je binnen Europa? Neem contact op met onze klantenservice en geef je nieuwe adresgegevens aan ons door. De leveringsvoorwaarden kunnen, afhankelijk van het land waar je naartoe verhuist, veranderen. Onze klantenservice vertelt je of de leveringsvoorwaarden veranderen in jouw specifieke situatie.

Verhuis je buiten Europa? Neem contact op met onze klantenservice en wij vertellen je of de leveringsvoorwaarden veranderen in jouw specifieke situatie.

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de aanschaf van je abonnement te herroepen. Dit betekent dat je de aanschaf van je abonnement ongedaan maakt. De eventueel al geleverde nummers moet je wel betalen. Neem contact met ons op en we helpen je je abonnement ongedaan te maken. Herroepingsrecht geldt niet voor de aankoop van losse edities.

Klantenservice telefoonnummer: 033-750 35 00

Waar vind ik de leveringsvoorwaarden voor mijn abonnement?

Bekijk hier de leveringsvoorwaarden

Bruid & Bruidegom Magazine, jouw must-have magazine voor de planning de perfecte huwelijksdag.

Elke editie zit bomvol inspiratie, tips en adviezen voor jouw droombruiloft. Van de zoektocht naar de droomjurk en stijlvol trouwpak tot het kiezen van de perfecte trouwringen, de beste  trouwlocatie, en een professionele bruidsfotograaf. Laat ons magazine je inspireren om jouw droombruiloft werkelijkheid te maken.

Word nu abonnee en geniet van exclusieve kortingen, haal een losse editie in huis, of verras een vriend(in) met een cadeau-abonnement op Bruid & Bruidegom Magazine. Start vandaag nog met het plannen van jouw onvergetelijke trouwdag.

Makkelijk betalen met een van onze vele betaalopties