Gossip Girl-acteur Ed Westwick is verloofd! 

Ed Westwick is officieel van de markt! Deze week vroeg de Gossip Girl-acteur zijn geliefde Amy Jackson ten huwelijk tussen de besneeuwde bergtoppen van Zwitserland. Met trots delen ze het nieuws (inclusief té lieve foto's) op Instagram.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Amy Jackson (@iamamyjackson)

Ed Westwick en Amy Jackson zijn verloofd

Waar Chuck Bass in Gossip Girl zijn jawoord geeft aan Blair, is acteur Ed Westwick pasgeleden op één knie gegaan voor vriendin Amy. De twee leerden elkaar in 2021 kennen en maakten in 2022 hun relatie bekend. Hun verloving hebben ze nu ook met de wereld gedeeld, en ziet er echt magisch uit.

Aanzoek in de bergen

Het aanzoek vond plaats op een hoge hangbrug in de besneeuwde bergen van Zwitserland. Op de foto’s die het verloofde stel op Instagram deelt is te zien hoe Ed in zijn winterse outfit op één knie gaat, terwijl Amy hem vol enthousiasme en ongeloof aankijkt. Op andere foto’s van de carrousel is een enorme stralende ring met diamant te zien en twee hele blije gezichten. De caption bij hun post vat het kort samen: Hell YES 💍.

Leestip: Droomaanzoek tijdens magische helikoptervlucht

Ed Westwick en Amy Jackson

De Britse Ed Westwick is vooral bekend door zijn rol in Gossip Girl, waar hij Chuck Bass speelt. Ook is hij te zien in films als Romeo & Juliet, Deep Fear en DarkGame die in 2024 uitkomt. Amy Jackson is vooral bekend van Bollywood films.