Britt Dekker is verloofd met vriend Max 

Presentatrice Britt Dekker gaat trouwen met haar geliefde Max Apotowski. Op Instagram deelt zij dolgelukkig dat ze verloofd is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Romantisch aanzoek

Na een relatie van tien jaar is Britt zondag ten huwelijk gevraagd door haar Max! Dit laat zij weten via Instagram. Het aanzoek vond plaats in een hotelkamer in Schoorl. In haar Story deelde ze al filmpjes van een prachtig en romantisch versierde hotelkamer vol ballonnen en polaroidfoto’s van het stel.

Lezen over een ander romantisch aanzoek?: Droomaanzoek tijdens magische helikoptervlucht

Trouwkoets

In de Instagram post is een lachende Britt te zien die een glinsterende verlovingsring draagt. Op de tweede slide heeft zij een foto geplaatst van een trouwkoets. In de caption staat ‘I SAID YES!!!!! 💍 Johnny & George voor de trouwkoets, ik kan niet wachten🩶 #10yearstogether’. Hieruit kunnen we al raden dat haar liefde voor paarden een grote rol gaat spelen op hun bruiloft.

Verlovings felicitaties

Verschillende collega’s hebben gereageerd op dit hartverwarmende nieuws. Zo feliciteert Nicolette van Dam haar met ‘Te gek! Gefeliciteerd lieverd’. Verder heeft Jan Versteegh gereageerd met ‘Woooohoooooo❤️’. Ook Anouk Smulders laat weten ‘Yeaaahhhh zo leuk gefeliciteerd’.

Leestip: Giel Beelen en Floor in het geheim getrouwd