Giel Beelen en Floor in het geheim getrouwd 

Voormalig radio-dj Giel Beelen en zijn zwangere vriendin Floor hebben elkaar woensdag het jawoord gegeven. Dit laten zij weten via een prachtige post op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Giel Beelen (@giels)

Ultiem bruidsgeluk van Giel Beelen en Floor

Het koppel heeft nu al een prachtig jaar achter de rug. Ze zijn eerst samen op wereldreis geweest en Giel maakte in juni bekend, dat hij en Floor een kindje krijgen. Om de cirkel rond te maken zijn zij nu ook nog eens in het geheim getrouwd. Met trots laat het kersverse bruidspaar hun trouwringen zien. Giel droeg een klassiek, zwart, trouwpak met zijn haren lekker los. Floor droeg een schitterende bruidsjurk in een oudroze kleur waar haar baby belly prachtig in naar voren kwam. Passend bij Giel heeft ook zij haar haren niet opgestoken.

LEESTIP: AIREN MYLENE EN TAEKE TAEKEMA ZIJN GETROUWD 

Mooie woorden

Verschillende BN’ers hebben gereageerd op de trouwfoto. Onder anderen Wendy van Dijk reageert met “Gefeliciteerd!!!❤️❤️”. Ook Gerard Ekdom laat van zich horen onder de post. Hij feliciteert het koppel met “Gast!! Wat top!! Onwijs gefeliciteerd lovebirds!! ❤️”. Nicolette van Dam en Freek Vonk hebben het koppel ook gefeliciteerd.