Trendy trouwpakken voor de boho bruidegom 

Wat is er nieuw in de wereld van de bruidegomsmode? Wij laten je kennismaken met een superpopulaire trend - de boho-bruidegom.

Boho is een van de populairste bruiloftsstijlen. Ja ook voor hem. Wat kan de bruidegom verwachten in het nieuwe trouwseizoen?

Mode voor de toekomst

Steeds meer fabrikanten van bruidsmode hechten waarde aan duurzaamheid. De definities verschillen van merk tot merk. Maar over het algemeen zijn milieu-vriendelijke materialen, eerlijke en lokale productie, korte transportroutes en tijdloze ontwerpen de belangrijkste criteria van duurzaamheid.

Casual looks…

.. voor casual types! Boho-pakken zijn casual én feestelijk, waardoor ze superpopulair zijn bij veel bruidegoms. Vooral degenen die niet gewend zijn een pak te dragen houden van de boho-stijl, omdat deze geschikt zijn voor ”beginners”. Maar zelfs ervaren pakdragers zijn gek op de relaxte uitstraling.

Lees ook: Insta-trends voor de #bruidegom 2022

Natuurlijk

De kleuren van de nieuwe boho designs voor bruidegomsmode zijn geïnspireerd door bossen, weides, meren, bloemen, bessen, bladeren, aarde, zand – door heel natuurlijke elementen dus. De trends voor het trouwseizoen 2022 zijn vooral beigetinten, nuances van groen en blauw en een rood palet.

Linnen

Stoffen met een licht geruwd oppervlak zijn een must voor trouwpakken in boho-stijl. Naast scheerwol is linnen een favoriet materiaal. Waarom? Deze stoffen zijn licht, ademend en ontzettend comfortabel om te dragen. Of het nu binnen of buiten is, in de lente, zomer, herfst of winter – de boho-bruidegom is goed gekleed met een pak van linnen of linnenmix.

Lees ook: Geef het jawoord in een Jac Hensen trouwpak