Rings of Love | ‘Trouwringen Thuis’ is uniek! Brand story

Voor trouwringen hoef je niet meer de deur uit, want Rings of Love heeft een uniek en persoonlijk concept. Trouwringspecialist Jacqueline komt namelijk door heel Nederland bij bruidsparen aan huis met een prachtige collectie trouwringen.

Rings of Love | ‘Trouwringen Thuis’ is uniek!
Foto: Rings of Love

Wat maakt Rings of Love bijzonder?

Naast het feit dat je niet door weer en wind de deur uit hoeft, kun je bij Rings of Love onafhankelijk van elkaar jouw eigen unieke trouwring samenstellen. En dat in een persoonlijke en gezellige setting, relaxed in jullie eigen vertrouwde omgeving. Ideaal voor werkende bruidsparen, drukke ondernemers en bruidsparen met kinderen. Maar ook BN-ers hebben Rings of Love ontdekt.

De onderstaande video laat zien hoe fijn en persoonlijk een afspraak met Rings of Love | Trouwringen Thuis is.

Beiden een andere smaak?

Smaken verschillen, logisch ook want ieder mens is uniek. Tijdens het uitgebreid ringen passen, kies je niet alleen de kleur en de breedte van je trouwring, maar ook de bewerking (mat/glans, hamerslag of een van de andere 14 bewerkingen), het edelmetaal (ken je onze nieuwste kleur abrikoosgoud al?!), de pasvorm (het belangrijkste onderdeel van de trouwring, want deze moet goed aansluiten aan jouw vinger en comfortabel zitten), het karaatgehalte (14-karaat is het wettelijk minimum in Nederland), de gravure en natuurlijk de diamantmogelijkheden.

Trouwringspecialist Jacqueline heeft snel door wat echt bij jullie past (ook al vind je keuzes maken lastig) en werkt jullie ontwerp ter plaatse uit, zodat jullie custom made trouwringen direct naast elkaar op beeld verschijnen. Al dan niet met een match in jullie ringen, zodat het toch een set lijkt.

Rings of Love | ‘Trouwringen Thuis’ is uniek!
Foto: Louise Boonstoppel Fotografie

Zijn custom made trouwringen duurder?

NEE! Een bezoek aan huis is gratis en geheel vrijblijvend. Wij bieden scherp aan omdat wij geen winkel hebben met hoge kostenposten en dat merken bruidsparen direct in de prijs. Korting geven wij dan ook niet, want wie korting geeft is normaal te duur.

Wel goed om te weten dat onderzoek uitwijst dat bruidsparen in Nederland momenteel €1.900 uitgeven aan een SET trouwringen. Je weet zelf of jullie smaak gemiddeld is of lager/hoger ligt. Pas daar in alle redelijkheid jullie budget op aan, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Belangrijkste TIP voor bruidsparen!

Een trouwring moet je echt beleven door de ring aan jouw hand te zien én te voelen. Op een foto of display kan een ring prachtig lijken, maar aan jouw hand kun je dat ineens heel anders beleven. Een leuk weetje: Rings of Love heeft nog nooit 2x dezelfde set ontworpen. Dat is echt bijzonder!

Reserveer minimaal 4 maanden voor jullie trouwdag een afspraak. Wij kijken dan wanneer wij in jullie regio aanwezig zijn.

Zorgen jullie voor de koffie/thee? Rings of Love neemt dan iets lekkers mee!