Zangkoppel Suzan en Freek zijn getrouwd 

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink zijn zaterdag in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. Dit maken zij bekend via dolgelukkige foto’s op hun Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Droombruiloft

Op hun Instagram spat de liefde ervan af. Het stel schrijft: “2 december 2023 💍🥹 Wat een droomweekend, we zijn getrouwd! Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen 🤍🤍🤍”. De Instagrampost bevat twee foto’s waarop zij met hun schitterende trouwoutfits te zien zijn.

Weekend vol liefde

Hoe het trouwweekend verliep, laat het koppel ook weten via Instagram. Hun sprookjesweekend begon op vrijdag. Zij zaten in een prachtig oud klooster in Duitsland, net over de grens bij Nijmegen. Het stel wilde graag een winterbruiloft, samen met dierbaren die het dichts bij hun staan. Ze hebben daarom 85 huwelijksgasten uitgenodigd. Zaterdag was het zo ver. Terwijl Snelle ‘Zij Laat Me Praten’ live zong, werd Suzan weggegeven door haar ouders. In de avond had het kersverse bruidspaar hun grote trouwfeest. Uiteraard hebben hier verschillende muziekcollega’s opgetreden. Rolf, Kraantje Pappie en FeestDJRuud hebben voor een heus knalfeest gezorgd. Na het feest zijn de gasten opgehaald met een discobus om zo richting hun hotel te gaan. Als afsluiter gingen Suzan en Freek zondagochtend met hun bruidsgasten brunchen, op dezelfde plek waar ze zijn getrouwd.

Klassieke bruidsoutfits

Suzan draagt een elegante, witte bruidsjurk die net tot aan de grond reikt met lange mouwen. Ook heeft haar jurk een open rug en draagt zij een lange sluier vol met parels. Ze heeft gekozen voor klassieke open hakken. Haar haren heeft ze gekruld en lekker los. Freek draagt een beige trouwpak met een donkergrijze stropdas. Hij draagt hierbij zwarte, nette schoenen.

Warme trouwsfeer

Aan de foto’s te zien, had de bruiloft een erg warme en intieme sfeer. De trouwdecoratie bestaat dan ook uit veel kaarsen, doeken, kleurrijke bloemen en hout. Het stel trouwde in Klooster Graefenthal in Duitsland.

Trouwfelicitaties van collega’s

Uiteraard krijgt het kersverse bruidspaar veel hartverwarmende felicitaties van collega’s. Davina Michelle reageert: “Gefeliciteerd lieverds🥹♥️”. Ook Roxeanne Hazes feliciteert het stel: “Gefeliciteerd😍❤️”. Onder anderen Kraantje Pappie en Chantal Janzen hebben ook gereageerd.

Wist jij dat Britt Dekker verloofd is met haar vriend Max? Lees ons artikel!