Breuning trouwringen: levenslange perfectie Brand story

Je trouwdag is één van de mooiste dagen uit je leven, zo niet de allermooiste. En wat is er mooier dan om jullie liefde te bezegelen met een prachtige trouwring? Onze trouwringen zijn een combinatie van traditioneel handwerk en nieuwe moderne productietechnieken. Met oog voor mens en natuur produceren wij op verantwoorde wijze met duurzaam goud, alleen afkomstig uit recycling.

Als je een ring koopt uit de Breuning-collectie dan kies je voor een ring van pure kwaliteit die gemaakt is met oog voor detail. Het liefst draag je natuurlijk een trouwring die goed past, maar vooral ook goed bij jou past. Bij Breuning kun je zelf bepalen hoe je trouwring eruit komt te zien door deze zelf te ontwerpen in ons design programma. Zo kun je de trouwringen aanpassen aan je eigen wensen. Want zeg nou zelf, jullie liefde verdient toch een unieke set trouwringen?

Innovatie en kwaliteit

Breuning is een van de toonaangevende fabrikanten van trouwringen in Europa en staat bekend om zijn fijne gouden en zilveren sieraden. Het merk Breuning staat voor innovatie en kwaliteit. Onze eigentijdse ontwerpen maken indruk met hun nauwkeurige uitwerking in traditioneel vakmanschap. Hoogwaardige productie- en ontwerpexpertise gaan bij Breuning al jaren hand in hand – benadrukte Marcus Breuning altijd. Het familiebedrijf, opgericht in 1927, wordt nu geleid door de derde generatie. Breuning heeft een machinepark dat uniek is in de wereld en dat ook technisch zeer veeleisende modellen mogelijk maakt.

Duurzaam en eerlijk

Het is erg belangrijk voor ons om onze toewijding aan ethisch gedrag, mensenrechten en sociale en milieupraktijken op een transparante en betrouwbare manier te communiceren. Onze leveranciers van legeringen zijn allemaal RJC-gecertificeerd. Onze diamanten komen uit conflictvrije zones en al onze legeringen zijn gemaakt van gerecycled edelmetaal. Onze productiefaciliteit in Pforzheim maakt gebruik van zonne-energie door de straling om te zetten in elektrische energie. Het dak is uitgerust met 130 modules van een fotovoltaïsch systeem. Vanaf medio 2022 worden onze ringen verzonden in verpakkingen van gerecycled oceaanplastic en Breuning is al twee jaar bijensponsor van een bijenkolonie met 30.000 bijen uit de regio.

Meer inspiratie opdoen? Bezoek de Breuning-website.