Hardcore romantiek 

Hardcore romantiek

Tegenpolen trekken en vullen elkaar aan, zo ook in deze wild romantische setting, waarin elegante en mysterieuze elementen elkaar afwisselen. Hou je van origineel en onconventioneel? Laat je dan inspireren!

Tropical Feeling

Het is heerlijk om je bruiloft in de buitenlucht te vieren en een feestelijk versierde tafel mag dan niet ontbreken. Tropische bloemen en palmbladeren lijken boven de tafel te zweven en de kleine lampjes zijn ‘s avonds precies een sterrenhemel. Mooi en Romantisch!

Wild at heart

Dit bloemenarrangement is elegant, en nonchalant. De lange, ingeweven grassen geven het een speelse touch, de rozen in blushtinten zorgen voor een klassieke noot.

Coole achtergrond

Is een fotoshoot met een klassieke auto altijd je droom geweest? Maak het dan waar! Gebruik de auto ook om naar de trouwlocatie te rijden. Boek wel een chauffeur of laat je rijden, zodat jullie samen kunnen genieten van het moment.

Statement-ringen

Kies trouwringen die bij jullie passen. Houd je van simpel en slank, met een beetje bling? Houdt hij van opvallend breed met een steen? Wie zegt dat de trouwringen moeten matchen? Precies, niemand!

Break the rules

Vergeet niet dat de langverwachte bruiloft jouw dag is! Geniet er met volle teugen van, blijf kalm, ook als er iets onverwachts gebeurt of iets niet lukt. Vanaf nu geldt: plezier, vreugde en jullie liefde voor elkaar!

Boven of onder

Op een feestje buiten moet de cake snel worden aangesneden, zodat hij niet warm wordt en minder lekker smaakt. Het kan ook heel leuk zijn om verschillende kleine taarten aan te bieden, die je kunt uitdelen. Tip: Wat dacht je van een taart aansnijden om middernacht in plaats van tijdens de verplichte koffiemiddag? Sterretjes laten het landschap sprankelen. Spannend!

Fascinerende foto’s

Wild in plaats van knuffelig: met een getrainde roofvogel kun je adembenemende foto’s maken. Ook je eigen huisdier kan het feest compleet maken. Met een beetje training brengt je geliefde viervoeter de ringen naar het altaar. Dat is toch te cute?

Mr. & Mrs.

Regels zijn er om gebroken te worden. Doe lekker je eigen ding – ook als je gaat trouwen!

Heerlijk en stylish

Kies een bruidstaart die matcht bij je bruiloft én bij jullie persoonlijkheid.

Dark en moody

Gegraveerde stenen zijn een prachtig alternatief voor de klassieke naamkaartjes. Voeg donkere borden, robuuste glazen en roségouden bestek toe en voilà: je tafeldecoratie past perfect binnen het concept.

Just married

Eindelijk getrouwd! Daar heb je al die tijd op gewacht! Of het nu gaat om een bruiloft op locatie, bij de gemeente of in een kerk: dit moment zullen jullie nooit vergeten. Een zwart rek met bloemen ziet er geweldig uit als achtergrond voor de ceremonie en is ook een mooie backdrop voor je foto’s.