Perfecte trouwlocaties voor jullie boho-bruiloft 

Het thema staat al, maar de locatie moet nog gevonden worden. No worries, wij zetten onze favoriete trouwlocaties voor de perfecte boho-bruiloft voor je op een rijtje. Voor je het weet, geven jullie elkaar het jawoord met deze boho-vibes.

Bamboo Lodge Groningen

De Bamboo Lodge is gebouwd op een voormalig suikerfabriekterrein en ligt op 5 minuten fietsen van het stadscentrum van Groningen. Zes jaar geleden is de bouw van de lodge en het omtoveren van een betonnen plaat tot een tropische tuin met veel verschillende tropische plantensoorten begonnen. Inmiddels is het de perfecte locatie voor jullie bohemian jungle wedding. Er zijn twee kampvuurplaatsen, een grote bar, voldoende gezellige zitgelegenheid en veel groen. Natuurlijk is er een backstage-ruimte waar je kunt ontspannen, je make-up kunt doen en je spullen veilig kunt opbergen. En laten we eerlijk zijn, wat wil je nog meer dan je bruiloft vieren bij een kampvuur midden in ons boho jungleparadijs, met heerlijk eten en drinken, je favoriete muziek en al je beste vrienden en familie?

Bamboo Lodge heeft verschillende weddingplanners in huis die de bruiloft van jullie dromen kunnen realiseren. Ook werken zij samen met fantastische cateraars die jullie gasten graag het lekkerste eten serveren. Je eigen catering mag natuurlijk ook! De Bamboo Lodge bar is in ieder geval van alle gemakken voorzien. Wat ze ook allemaal al op orde hebben, is het soundsysteem, jullie favoriete band kan hun spullen inpluggen en beginnen met het entertainen van de gasten. Nadat jullie bruiloft voorbij is en de meeste van de gasten zijn vertrokken, kun je gerust een nacht blijven hangen in een van de lodges en rond een kampvuur hangen met jullie beste vrienden.

Perfecte trouwlocaties voor jullie boho-bruiloft
Locatie: Bamboo Lodge Groningen // Styling: Thuis Trouwen // Fotograaf: Anouk Wubs

Kasteel Kerckebosch, Zeist

Het stijlvolle, kleinschalige en onlangs gerenoveerde Kasteel Kerckebosch is prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van Zeist en daarmee perfect voor jullie boho-bruiloft. Het 125 jaar oude kasteel is gebouwd als buitenhuis voor een adellijke familie, maar is vandaag de dag voorzien van 30 authentieke hotelkamers, een bar, sfeervolle lounge, een prachtige serre, zonnige tuin en ruim terras.

Zowel de ceremonie, receptie, diner, feestavond als overnachting kunnen in het unieke en intieme kasteel plaatsvinden. Doordat Kasteel Kerckebosch door de gemeente Zeist is aangewezen als officiële trouwlocatie, is het niet alleen mogelijk het jawoord te geven in de binnenruimtes, maar ook in de prachtige kasteeltuin. Met de juiste styling tover je zowel de ruimtes als de tuin om in de droomlocatie voor jullie boho-bruiloft.

 

Perfecte trouwlocaties voor jullie boho-bruiloft
Locatie: Kasteel Kerckebosch // Bloemstyling: Bloemenservice Nederland // Tafelstyling: Happaz Den Bosch // Fotograaf: Wat een Plaatje

Het Ruiterhuys

Het Ruiterhuys is een landelijke en unieke feestlocatie, gelegen in het natuurgebied van Landschap Noord Holland. Het Ruiterhuys is gevestigd in een traditioneel gebouwde houten “schuur” met dikke eiken balken en gebinten. Het geheel is landelijk en stoer ingericht en heeft door de altijd brandende open haard een warme en uitnodigende sfeer. Met de juiste styling een droom voor iedere boho-bruiloft.

Bij Het Ruiterhuys kun je terecht voor jullie gehele bruiloft, van de ceremonie tot aan het feest. Let er wel op dat wanneer jullie de ceremonie graag bij Het Ruiterhuys willen houden, dit in combinatie met het diner en het feest kan. Enkel het diner en/of feest is ook mogelijk.

 

Perfecte trouwlocaties voor jullie boho-bruiloft
Locatie: Het Ruiterhuys // Bloemen: Bloominhg by Diana // Styling items: Madame Petite // Stylist: Fig and Forest // Fotograaf: Uliana Kochneva Photography

OUTDOOR Zentrum Lahntal

Willen jullie niets liever dan een boho-bruiloft én een destination wedding? Dan ben je bij OUTDOOR Zentrum Lahntal aan het goede adres. Deze prachtige locatie bevindt zich namelijk in Duitsland, in de buurt van Koblenz en Frankfurt.

OUTDOOR Zentrum Lehntal ligt midden in de natuur en heeft een gezellige sfeer rond het kampvuur midden in de overdekte biertuin (!!), een glazen koepelhuis voor gedekte tafels of heringericht als ‘danspaleis’, een speeltuin voor de kleine om te ravotten en onze rustige zone met veel dieren om te ontspannen. Met deze prachtige locatie is het een fluitje van een cent om er een boho paradijs voor jullie trouwdag van te maken.

 

Perfecte trouwlocaties voor jullie boho-bruiloft
Locatie: Outdoorzentrum Lahntal // Tipi: Tipi Yeah // Styling: Lydia Gerzen // Fotograaf: Lebendige Fotografie // Bloemen en styling: Kochanow

The Framehouse

We blijven nog even in Duitsland, dit keer in Siegen (ten oosten van Keulen). Hier vind je namelijk The Framehouse, een prachtige trouwlocatie in de natuur met een witte schuur, serre, kas en grote buitenruimte. De witte schuur is ingericht als een knusse woonkamer, hartstikke gezellig natuurlijk. De uitstraling van het kas verschilt wat per seizoen, al is deze natuurlijk het hele jaar door een prachtig decor voor jullie boho-bruiloft en trouwfoto’s.

Het buitenterrein biedt voldoende ruimte voor feesten op grotere schaal. Dit terrein kan geheel naar wens ingericht worden. Ze hebben een paar bijpassende items en antieke meubelstukken verzameld en gemaakt die jullie kunnen gebruiken. De inventaris wordt altijd bijgewerkt met leuke en nieuwe items, denk aan dromenvangers, pauwentronen, etc.

 

Perfecte trouwlocaties voor jullie boho-bruiloft
Locatie: The Framehouse // Bloemen en decoratie: Mehr Konfetti Bitte // Fotograaf: Kathi & Chris Photography