Bekijk nu de 5 geweldige looks van Justin Alexanders vrouw Kelsey! 

Justin Alexander Warshaw (CEO en creatief directeur van bruidsmodemerk Justin Alexander) is samen met zijn prachtige Kelsey Anne Turchy in het huwelijksbootje gestapt. Natuurlijk in adembenemend mooie looks! Wij nemen je graag mee naar hun grote dag in Toscane, vol romantiek en maar liefst negen outfits.

Anderhalf jaar na hun verloving, stapten Justin Alexander Warshaw en Kelsey Anne Turchy in het huwelijksbootje! Op 30 september gaf het stel elkaar het jawoord in het prachtige Toscane tijdens een uitgebreid trouw-weekend.

Luxe diner in een stijlvol pak

Justin en Kelsey trapten het weekend af met een diner in Borgo San Luigi. Naast de gerechten en de meest bijzondere wijnen uit Toscane, werden de gasten ook getrakteerd op sfeervolle authentieke Italiaanse live muziek.

Knoeien was een absolute no-go, Kelsey droeg namelijk een prachtig wit pak van Viktor & Rolf. Justin verscheen wel knoei-proof in een zwart overhemd met crèmewitte broek.

De ceremonie en dé jurk

De ceremonie vond plaats in Castello di Celsa in Siena (Italië), een prachtig kasteel uit de 13e eeuw. Het kasteel is omringd door prachtige tuinen, bossen en een indrukwekkend uitzicht. Het altaar was versierd met een boog van bloemen.

Zowel Justin als Kelsey gingen in het wit. Kelsey droeg een custom made jurk van Justin Alexander vol bloemen applicaties. Ook was er een verborgen boodschap in de jurk te zien; de tekst ‘love, yours’ bevond zich in het wit onderaan de linkermouw. Justin droeg een wit overhemd met een crème witte blazer, een zwarte strik en een zwarte broek. Als finishing touch droeg hij een rode corsage en zwarte schoenen.

De receptie en tweede trouwjurk

Waarom één trouwjurk dragen, als je er ook meerdere aankunt? Voor de receptie ging Kelsey voor een nieuwe look en koos voor Justin’s persoonlijke favoriet; ‘Bobbie’ uit de Justin Alexander Signature collectie. Een satijnen A-lijn met een hoge split, 3D bloemen en romantische off the shoulder mouwtjes.

Tijdens de receptie genoten de gasten van een Toscaans menu vol heerlijke maaltijden van de chefs van Guidi Lenci.

Feesten in custom made derde jurk en zwart pak

Ook Justin ging voor het feest voor een outfit change. Hij verscheen in een prachtig zwart pak met wit overhemd op de dansvloer. Kelsey ging wederom voor een custom made Justin Alexander. Met een sheer voorkant en open rug, was deze iets gewaagder dan de voorgaande jurken maar nog steeds vol prachtige bloemen.

Next day brunch in de laatste stijlen

De volgende dag werd hun Italiaanse bruiloft afgesloten met een brunch. Kelsey droeg een tweedelige jurk met een hoge kraag en kanten bloemen. Ze maakte haar look af met open schoenen. Justin droeg een wit overhemd met korte mouwen en een zwarte jeans.