All Shades of White 

All Shades of White

Trendy en tijdloos; een all white decoratie-concept zorgt gegarandeerd voor een wauw-factor! Wij laten je zien welke zes elementen niet mogen ontbreken.

1. Save the date

Yay, jullie gaan trouwen! Met save the date-kaarten laat je de hele wereld – of alleen jullie inner circle – weten op welke dag jullie feest gevierd gaat worden. Grijp deze kans aan om een tipje van de decoratiesluier op te lichten en kies voor briefpapier in een wittint. Combineer met goud, perzik, roségoud of zilver voor een elegant en hip design.

Tip: plexiglas of dunne glasplaten met fijne kalligrafie zijn luxe alternatieven voor klassieke papeterie. Deze iets duurdere uitnodigingen kun je bijvoorbeeld ook naar alleen je (schoon)ouders sturen.

2. Dress to impress

Van Franse elegantie tot Ibiza-chic; wit is diverser dan je denkt! Witte outfits zijn normaal gesproken een no-go op bruiloften, maar bij dit concept juist een absolute must. Vind je een all white dresscode too much? Vraag dan of alle mannelijke bruiloftsgasten een donkere smoking en alle vrouwelijke gasten een stralend witte jurk willen dragen. Waar je ook voor kiest, communiceer je dresscode tijdig, zodat iedereen voldoende tijd heeft om een geschikte outfit te zoeken.

3. Bloemenpracht

Ga voor een clean design en kies voornamelijk witte bloemen, met maar één accentkleur. Wij zijn fan van gipskruid, witte orchideeën, wilde rozen en gedroogde bloemen. Helemaal hip zijn gebleekte bloemen en planten, waarbij de kleuren door een chemische behandeling helderder zijn worden. Met als resultaat een nóg ruimere selectie, waardoor jouw favoriete gekleurde bloemen nu misschien wel in het wit verkrijgbaar zijn.

4. Confettibom

Van bloemen en bladeren tot stukjes papier – confetti is superpopulair en op bijna elke bruiloft vertegenwoordigd. Naast een vrolijk plaatje en een cool fotomoment, kan confetti nog veel meer! Parfumeer het strooisel met jullie lievelingsgeur en creëer zo een huwelijksparfum. Geuren die goed bij een all white-concept passen zijn frisse varianten zoals citroen, mandarijn of bergamot. Extra leuk: geuren roepen herinneringen op. Geef een zakje geparfumeerde confetti als bedankje mee aan de gasten.

5. White wedding cake

Oké, een klassieke bruidstaart is wit. Toch zijn er genoeg tips en tricks om jullie wedding cake te personaliseren. Texturen, patronen, bloemen en andere accessoires maken de taart uniek. Echte perfectionisten kiezen natuurlijk ook voor een witte vulling. Smaken die goed bij een all white-concept passen zijn yoghurt, kwark, cheese cake, limoen, lychee, kokosnoot: de lijst is oneindig!

6. Locatie & decoratie

Last but not least, het helpt als je een aantal (decoratie)eisen stelt aan de huwelijkslocatie. Denk bijvoorbeeld aan lichte ruimtes, een witte feesttent of glazen kas. Deze kun je naar jullie persoonlijke smaak decoreren met behulp van een verhuurbedrijf. En de keuze is reuze! Gaan jullie voor wit shabby chic, clean industrieel of tijdloze Franse elegantie?