Wat is de Bruidsfoto Award?

De Bruidsfoto Award is dé verkiezing voor bruidsfotografen uit Nederland en België voor bruidsparen! Ieder jaar mogen fotografen weer hun mooiste trouwfoto’s insturen, waar vervolgens een officiële jury naar kijkt. Uit alle ingezonden foto’s selecteren zij dan diegene die ze als mooiste foto’s bestempelen. Deze selectie presenteren wij vervolgens aan jou! In het magazine en online kun je de genomineerden foto’s vinden.

Iedere editie van de Bruidsfoto Award is opgebouwd uit verschillende categorieën waar de fotografen hun foto’s voor kunnen insturen. Als je op jouw favoriete trouwfoto’s stemt, dan kun je ook per categorie jouw lievelingsfoto’s selecteren. Heb je jouw stem uitgebracht? Top! Niet alleen maak jij dan zelf kans op geweldige prijzen, je speelt ook een rol in het bepalen van welke fotograaf er met een award vandoor gaat.

Natuurlijk moeten deze awards ook uitgereikt worden! Als de stemperiode voorbij is, organiseren we dan ook een echte award show waarbij alle genomineerde fotografen samenkomen. Nieuwsgierig? Bekijk dan onze aftermovie van de uitreiking in 2023.

Waarom organiseren wij de Bruidsfoto Award?

Het doel van de Bruidsfoto Award is om de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen. Misschien spot je wel dé fotograaf waarvan jullie willen dat hij of zij jullie bruiloft vastlegt. Want hoe gaaf zou het zijn om jullie grote dag te laten fotografen door een award-winning of genomineerde trouwfotograaf van de Bruidsfoto Awards?!

Stem en win toffe prijzen!

De fotografen zijn niet de enige die de Bruidsfoto Award met prijzen afsluiten, jij kunt namelijk ook mooie prijzen winnen! Denk bijvoorbeeld aan een cadeaukaart van Siebel Juweliers met een bedrag van maar liefst 100 euro! Daarmee kun je prachtige bruidssieraden uitzoeken of samen shoppen voor jullie trouwringen.

Bekijk andere pagina’s over de Bruidsfoto Award

De stempagina van de huidige editie

De nominaties van de huidige editie

De winnaars van de huidige editie

De nominaties van de vorige editie

De winnaars van de vorige editie