Bruidsfoto Award 2023: Stem op jouw favoriete bruidsfoto’s en maak kans op een Siebel Juweliers cadeaubon t.w.v. €100,-

De Bruidsfoto Award 2023 is in volle gang! Fotografen uit Nederland en België hebben hun beste trouwfoto’s ingezonden. Nu is het jouw beurt om te stemmen op jouw favoriete bruidsfoto’s.

Stem en win

Jouw stem speelt een cruciale rol in de verkiezing van de beste bruidsfoto van het jaar en geeft je ook een winstkans! Als je stemt, maak je kans op één van de tien Siebel Juweliers cadeaubonnen ter waarde van €100. Deze cadeaubon kun je vrij besteden in de Siebel winkels en online. Of je nu op zoek bent naar een schitterend bruidssieraad, de perfecte verlovingsring, trouwring of een bijzonder geschenk voor een geliefde of kinderen, bij Siebel Juweliers vind je het allemaal.

Dus, stem op jouw favoriete bruidsfoto’s en maak kans op deze prachtige prijs.

Zoek je de perfecte bruidsfotograaf voor jouw grote dag?

Zoek niet verder! De Bruidsfoto Award is jouw bron van inspiratie en dé plaats om de meest talentvolle bruidsfotografen uit Nederland en België te ontdekken.

De Bruidsfoto Award is meer dan een gewone fotoverkiezing. Het is een platform waar de top van de bruidsfotografie hun meest indrukwekkende foto’s deelt, allemaal strijdend voor de eervolle titel van ‘Mooiste Bruidsfoto van het Jaar’. Dit biedt jou de unieke kans om de nieuwste trends in bruidsfotografie te ontdekken en misschien zelfs de perfecte bruidsfotograaf voor jouw huwelijksdag te vinden!

Dit jaar zijn er negen categorieën, elk gericht op een specifiek aspect van de huwelijksdag:

  1. Getting Ready: Deze categorie legt de bijzondere voorbereidingsmomenten van de grote dag vast. Het toont de opwinding en anticipatie die de aanloop naar het jawoord vullen.
  2. Bruidspaar: De foto’s in deze categorie draaien volledig om het bruidspaar, ze weerspiegelen de liefde en verbinding tussen de twee, het hart van de trouwdag.
  3. Bruid: Hier staat de bruid in de schijnwerpers. De foto’s leggen haar op haar mooist en gelukkigst vast, een stralend middelpunt van deze bijzondere dag.
  4. Bruidskinderen: Deze categorie gaat over de onschuld en vreugde van kinderen op de huwelijksdag, een mooie weerspiegeling van puur geluk en speelsheid op deze speciale gelegenheid.
  5. Ceremonie: Deze categorie bevat foto’s van de huwelijksceremonie, zowel binnen als buiten de trouwlocatie. Ze tonen de sfeer en de plechtigheid van het moment dat twee mensen hun leven aan elkaar verbinden.
  6. Emotie: Deze categorie legt de essentie van de huwelijksdag vast – de emoties. Van tranen van geluk tot schaterlachen, deze momenten maken de dag uniek en onvergetelijk.
  7. Family & Friends: Deze categorie is een eerbetoon aan de gasten, met foto’s die de vreugde en verbondenheid van familie en vrienden op de huwelijksdag belichten. Ze leggen de warmte en saamhorigheid vast die deze bijzondere dag met zich meebrengt.
  8. Bruidegom: Deze categorie draait volledig om de bruidegom. Het toont hem op zijn best en gelukkigst, een stoere en trotse helft van het bruidspaar.
  9. Pre & After Wedding: Deze categorie toont het bruidspaar voor of na de huwelijksdag, een herinnering aan de liefde en het geluk die de trouwdag omlijsten. Het zijn deze momenten die het volledige verhaal van de liefde tussen het paar vertellen.

Begin met verkennen, laat je inspireren en breng je stem uit op jouw favoriete bruidsfoto’s. Draag bij aan het kiezen van de mooiste bruidsfoto van het jaar en ontdek jouw ideale bruidsfotograaf voor de meest bijzondere dag van je leven!