Laat jij huwelijk specialisten in Nederland & Vlaanderen ‘Ja, ik wil’ zeggen?

Kom dan als accountmanager werken bij Bruidmedia

Als accountmanager Huwelijkssector ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze online en offline mediakanalen aan gespecialiseerde winkels in Vlaanderen als: bruidsmode- en bruidegommodezaken, bruidskinderkleding, feestzalen, catering, DJ’s, huwelijksfotografen, juweliers, goudsmeden, weddingplanners, stylisten en huwelijksreisorganisaties. Je contacteert bestaande en potentiële klanten telefonisch of bezoekt hen op locatie, (bruids-)beurzen en evenementen.

Je werkgebied bestrijkt heel Vlaanderen. Je werkt vanuit jouw thuiswerklocatie en bent minimaal 1 dag per week op onze vestiging in Amersfoort.

Als je in het zuiden van Nederland woont (bv. provincie Noord-Brabant, nabij de Belgische grens) dan heeft dat grote logistieke voordelen. Sterker nog, ben je van origine een Vlaming die in Nederland woont en werkt dan is dit een extra pré.

Profiel

Om succesvol te zijn herken je jezelf in de meeste van de volgende eigenschappen. Je geniet van verkopen, bent trots op elk resultaat van een gesprek met een klant. Klant en omzet staan dus centraal voor jou. Je neemt voortdurend initiatieven. Je hebt een groot empathisch vermogen, je bent in staat je in te leven en elke gesprekspartner de volle aandacht te geven. Je bent flexibel en in staat meerdere dingen tegelijk te doen, je aandacht regelmatig te verleggen naar andere werkvelden die actueel zijn zonder de prioriteiten uit het oog te verliezen. Je hebt een creatieve geest, bent zelfbewust, wilskrachtig en eigenzinnig.

Om goed te kunnen verkopen ben je opportunistisch, enthousiasmerend, doortastend, zakelijk, overtuigend en tegelijkertijd een plezierige gesprekspartner. Je bent deskundig zonder arrogant te worden, dus ook in staat tot zelfrelativering. Je staat graag dicht bij mensen en schuwt niet een centrale rol te nemen in een groep of proces.

Jouw gesprekspartners zijn veelal zaakvoerders van KMO bedrijven, marketing en sales managers. Zij waarderen je energieke persoonlijkheid, je ondernemersmentaliteit, je discretie en je integriteit. Onze adverterende klanten kenmerken zich door hun hoge betrokkenheid bij hun product en de enorme passie om mooie bruiloften te creëren. Ook zij gaan voor de details en ze zijn kritisch, op zichzelf, op ons en dus ook op jou.

Wat heb jij Bruidmedia te bieden

Je bent net als de rest van ons team een hands-on werker. Je bent 25+ en je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je werk achtergrond is bij voorkeur gerelateerd aan het maken van media. Je hebt B2B verkoopervaring en kent de klappen van de zweep.

Vanuit je persoonlijkheid identificeer je jezelf gemakkelijk met je werk. Je hebt respect voor andere mensen en meningen. Je werkt zowel zelfstandig als in een team met verantwoordelijkheid. Je voelt je heel goed als de druk van het werk toeneemt en geniet van die dynamiek zonder het detail uit het oog te verliezen. Je bent in staat de kar te trekken. Afspraak is afspraak voor jou dus je neemt je verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend.

Niet in het minst is het van belang dat je je agenda flexibel in kunt richten. In deze functie ben je met grote regelmaat de baan op. Je bent communicatief vaardig, in woord en geschrift.

Wat heeft Bruidmedia jou te bieden

Een fulltime baan met persoonlijk arrangement, in een werkomgeving die veel ruimte geeft aan eigen activiteit, creativiteit en verantwoordelijkheid. De overleg lijnen zijn kort. Een goed plan wordt snel omgezet in een activiteit.

Wij bieden een internationaal werkveld. Om je heen werken professionals vanuit hun eigen disciplines elk met hun eigen uitdagingen.

In de diverse markten hebben wij de rol van marktleider en die vullen wij ook graag in. Wij denken in succesvolle concepten en verliezen de directe omzet van elke dag niet uit het oog. Wij zijn georiënteerd op de serieuze partijen in de markt en schuwen het niet de grenzen van onze niche steeds op te zoeken en te verleggen als de markt en wijzelf daar baat bij hebben. Voor ons geldt niet zozeer wat gisteren succesvol was maar wat morgen succesvol is of kan zijn.

Als omzet verantwoordelijke bieden wij je naast een bij jou achtergrond passend vast inkomen een aanvullende provisie regeling. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Een auto van de zaak behoort o.a. tot de mogelijkheden.

In onze organisatie maak jij het verschil en daar heb je niets op tegen. Wij hebben geen voorkeur voor een mannelijke of vrouwelijk kandidaat. Wel voor de juiste collega.

Bedrijf

Bruidmedia BV maakt media voor aanstaande bruidsparen. De boegbeelden van onze uitgeverij zijn Bruid & Bruidegom Magazine en Braut & Brautigam Magazin. Een begrip voor aanstaande bruidsparen en voor de bedrijven die hun diensten en producten aan bruidsparen willen aanbieden.

In de loop van de jaren is de uitgeef portfolio gestadig gegroeid met titels als Bruidegom, Trouwring Magazine, Trouwalbum, Trouwlocatie special en de verkiezing Bruidsfoto Award. Online zijn wij op alle relevante platformen actief met websites, nieuwsbrieven en social media. En dat internationaal met eigen activiteiten in België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland.

Onze aanpak is integer en tegelijkertijd heel marktgericht. Wij gaan voor resultaat in de voortdurende veranderende wereld van media en mediagebruik.

Binnen ons mediabedrijf zijn alle disciplines vertegenwoordigd. Mediaverkoop, redactie, online en productie. Uitgeven is een vak van creatie, altijd nieuwe wegen bewandelen, gevoel voor de markt, daarnaar handelen, intuïtie, korte lijnen en strakke deadlines. Het oog voor detail maakt in alle opzichten het verschil. Bruidsparen en adverteerders staan centraal. Redactie en verkoop werken nauw en goed met elkaar samen.

 

Herken jij je in dit profiel neem dan contact op met Remco Rutgers op nummer 033-7503500 of door een korte motivatie en CV te mailen naar r.rutgers@bruidmedia.nl

(acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Deze vacature is inmiddels ingevuld