Nu in het magazine 

Nu in het magazine

"Yes, ik ben er weer! Na een verlengd zwangerschapsverlof ben ik weer begonnen met werken bij het leukste magazine van Nederland en ik viel met mijn neus in de boter. Want: deze editie staat volledig in het teken van de mooiste WEDDING LOOKS."

“Zo nemen we je vanaf pag. 49 mee langs de nieuwste trends in trouwjurkenland – met de seventies flowers als m’n persoonlijke favo – en vertellen we je op pag. 56 hoe je een dramatische entree maakt met een XXL-sluier. Een belangrijk onderdeel van je bridal look is je haar, vanaf pag. 69 vertellen we je alles over chique knotten, hippe paardenstaarten en romantische vlechten. Natuurlijk mogen daar de mooiste haaraccessoires niet bij ontbreken. Enneh, weet jij al wat je onder je bruidsjurk aantrekt? Waarschijnlijk een romantisch setje of sexy korset. Dit is natuurlijk niet voor allemans ogen bestemd, maar hoe leuk zou het zijn om je partner sensuele foto’s van jou in je bruidslingerie cadeau te doen? Vanaf pag. 142 vertellen we je alles over de bridal boudoir fotoshoot. Er staat nog zoveel meer leuks in deze editie, dus ga er even lekker voor zitten om het zelf te ontdekken!”

Lieve groet,

Jitske Kattenberg-Tuk (redactiecoördinator)

Mis ‘m niet

Ben je al nieuwsgierig geworden? Bruid & Bruidegom Magazine is te koop bij de betere boekhandel bij jou in de buurt. En wist je dat je ‘m ook online kunt lezen of online kunt bestellen? Zo mis je nooit een editie van je favoriete bruidsmagazine! Of neem een mini-abonnement en ontvang de eerst volgende vier edities van Bruid & Bruidegom voor slechts €22,90!

Behind the scenes

Pssttt… Ben jij ook benieuwd hoe het er achter de schermen aan toegaat bij onze fotoshoot? Geniet dan van deze heerlijke behind-the-scenes.