Geef het jawoord in een Jac Hensen trouwpak! Brand story

De dag waarop je gaat trouwen is misschien wel een van de belangrijkste dagen uit je leven. Op deze dag wil je er dan natuurlijk perfect uitzien en dat snappen wij!

Geef het jawoord in een Jac Hensen trouwpak!

De drie meest voorkomende trouwpak-trends:

  1. Je ziet dit trouwseizoen vooral matte stoffen, zoals linnen en wol. Het pak met glans? Die is geweest. Je ziet dit jaar luxere materialen waarbij je kiest voor meer comfort en een casual uitstraling, zodat je het pak ook goed kunt dragen na de bruiloft!
  2. Dit seizoen zie je veel trouwpakken in pasteltinten en aardekleuren. Ook pakken in groentinten, pastel roze en blauw-varianten zijn populair.
  3. Opvallend is dat effen kleuren gecombineerd worden met bijvoorbeeld een gilet met een ruit of motief. Dit zorgt ook voor een vintage look die altijd in blijft.

Dé trouwtrends die altijd tijdloos blijven

  1. De stoere peaky blinders look is en blijft nog steeds hot. Dit is een driedelig trouwpak met strakke snit en geeft een stijlvolle vertaling van de Britse jaren 20-stijl.
  2. Groen is het nieuwe blauw en is vandaag de dag een kleur die evenveel wordt verkocht als blauw.
  3. Handig voor op de dansvloer: sneakers onder het pak! Hiermee creëer je een casual en stoere look.

Korting op je trouwpak

Nu je helemaal trend-proof bent is het tijd voor het échte werk. Bij Jac Hensen nemen ze ruim te tijd voor jou, en je gasten, om het geschikte pak uit te kiezen. Jullie krijgen onder het genot van een kop koffie persoonlijke aandacht om het mooiste pak uit te zoeken. Deze speciale dag wil je natuurlijk van tevoren goed inplannen en een trouwkostuum uitzoeken is niet gemakkelijk. Maak een online een afspraak en ontvang €25,- korting op de aankoop van je trouwkostuum!