Trouwlocatie Special: de mooiste trouw- en feestlocaties

Je hebt de persoon gevonden met wie je wilt trouwen, nu moeten jullie nog beslissen wáár jullie willen trouwen. Het kiezen van jullie trouwlocatie is één van de leukste en belangrijkste beslissingen die jullie zullen nemen voor de trouwdag. De Trouwlocatie Special helpt je kiezen!

Willen jullie een superromantische dag op een sprookjeskasteel of juist een ontspannen sfeertje bij een trendy strandtent? In de Trouwlocatie Special vind je een brede selectie van de mooiste trouwlocaties in Nederland: hotels, strandpaviljoenen, kastelen, zeilschepen, tuinen, oranjeries, boerderijen, feesttentenverhuur, landgoederen, partycentra, restaurants en nog veel meer. Het uitzoeken van een mooie trouwlocatie was nog nooit zo makkelijk. Geniet van jullie zoektocht en waar je ook voor kiest, zorg dat het een locatie is die helemaal bij jullie past!

Gratis bestellen

Wist je dat de specials van Bruid & Bruidegom Magazine gratis na te bestellen zijn (zolang de voorraad strekt)? Klik hier om te kijken welke specials je kunt bestellen.