Vier jullie droombruiloft op een landelijke trouwlocatie! Brand story

Dromen jullie van een informele en ontspannen bruiloft? Ga dan voor een landelijke trouwlocatie en geniet samen met jullie vrienden en familie van een heerlijke dag op een bijzondere plek midden in de natuur. Ontdek de landelijke trouwlocaties van Kasteelfeesten: De Veenderhoeve en Hoeve Sparrendam.

Vier jullie droombruiloft op een landelijke trouwlocatie!
Foto: Kasteelfeesten

Landelijke bruiloft

Rust, ruimte en veel groen; dé ingrediënten voor een landelijke bruiloft. Dit gecombineerd met een prachtige locatie vormt het decor van jullie droombruiloft. Geef elkaar het ja-woord onder de romantisch versierde boomgaarden, waarna jullie een toost uitbrengen op het terras. Wanneer het begint de schemeren en jullie hebben genoten van een heerlijk diner, sluiten jullie de grote dag onvergetelijk af met een prachtfeest onder de sterrenhemel. Klinkt romantisch, niet waar?

De Veenderhoeve

Deze historische boerderij vormt met haar authentieke details en landelijke omgeving een sfeervol decor voor jullie grote dag. Naast de vele mogelijkheden binnen, is De Veenderhoeve ook zeer geschikt voor een heerlijke buitenbruiloft. De uitgestrekte weilanden, romantische tuin en overdekte terras bieden de ruimte om elk moment van de dag op een bijzondere plek door te brengen. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke barbecue op het terras.

Trouwlocatie ceremonie.
De Veenderhoeve (ceremonie)
Landelijke trouwlocatie.
De Veenderhoeve (voorkant)
trouwlocatie terras met zonnescherm.
De Veenderhoeve (terras)

 

Meer informatie over De Veenderhoeve

Hoeve Sparrendam

Via de slingerende landweggetjes en boomgaarden kom je aan op de bijzondere locatie: Hoeve Sparrendam. Binnen in de boerderij zorgen de houten binten, fraaie bar en oude haard voor veel sfeer. Daarnaast leent de naastgelegen karakteristieke burcht zich perfect voor de huwelijksceremonie. Bij mooi weer is de locatie een fijne plek voor een buitenbruiloft. Ga voor een ontspannen buitenreceptie, een champagnetoost op het terras en een heerlijk outdoor diner tussen de fruitbomen.

Hoeve Sparrendam (ceremonie)
Hoeve Sparrendam (voorkant)
Hoeve Sparrendam (terras)

 

Meer informatie over Hoeve Sparrendam

Deze bruidsparen gingen jullie voor:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Veenderhoeve (@deveenderhoeve)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hoeve Sparrendam (@hoevesparrendam)

Enthousiast geworden?

Kunnen jullie niet wachten om een landelijke bruiloft te organiseren? Dit begrijpen wij maar al te goed! Onze wedding adviseurs zetten hun ervaring graag in om jullie te helpen bij de organisatie van jullie droombruiloft! Klik hier om contact op te nemen met Kasteelfeesten.