5x Trouwen aan het water 

Trouwen op of aan het water maakt jullie bruiloft net weer wat anders. Het is een unieke en bijzondere beleving, die jullie voor altijd zal bijblijven. Hoe gaaf is het om te trouwen met de skyline van Rotterdam op de achtergrond?! Of aan een romantisch strand?

5x Trouwen aan het water
Foto: MARNIX DE STIGTER

Zeilschip De Amazone

Trouwen op of aan het water, met de skyline van Rotterdam op de achtergrond. We noemden het al even in de inleiding, maar hoe geweldig zou dat zijn?! Dit kan alleen vanaf Zeilschip De Amazone — een prachtige driemaster gebouwd in 1929.

De ceremonie kan bijvoorbeeld op het dek plaatsvinden, waarbij de crew uiteraard zorgt voor het juiste bloemen-arrangement, afgestemd op jullie wensen. Daarna proosten jullie, samen met jullie gasten, met een heerlijke champagne, waarna de crew een vijf tot zeven-gangen walking diner uitserveert. Na een opfris-moment kunnen jullie de avondgasten ontvangen en kan het feest beginnen! Ga voor een DJ of live-entertainment, denk aan een saxofonist of een ouderwets gezellige Hollandse avond. Zeilschip De Amazone heeft alle equipment aan boord om van jullie dag een onvergetelijk feest te maken, waarbij zij jullie geheel ontzorgen.

5x Trouwen aan het water
Foto: MARNIX DE STIGTER
5x Trouwen aan het water
Foto: MARNIX DE STIGTER

Take it slow

Hebben jullie liever een rustiger programma? Dan varen jullie met Zeilschip De Amazone naar Delfshaven, om in dit prachtige stukje historisch Rotterdam met de avondzon foto’s te maken en al liggend aan de kade te genieten van het door jullie geselecteerde diner. Een spannende onderneming als het schip gaat schutten in de Park-sluizen, jullie gasten zullen het fantastisch vinden. ’s Avonds varen jullie langs diverse havens en wellicht onder ‘de Hef’ en de prachtige bruggen-parade van Rotterdam, waarna Zeilschip De Amazone langzaam teruggaat naar haar vaste ligplaats in de historisch Veer-haven met fenomenaal uitzicht op Hotel New York en de Erasmusbrug.

Als jullie de huwelijksdag op een bijzondere manier wil vieren, dan is de Amazone een uitstekende locatie! Het schip is geschikt voor 90 daggasten en 125 avondgasten.

5x Trouwen aan het water
Foto: MARNIX DE STIGTER

Ermerstrand

Trouwen aan het strand in Drenthe onmogelijk? Welnee! Laat je verrassen door de trouw- en feestlocaties van Ermerstrand. De officieel erkende trouwlocaties liggen allemaal op of aan het water. Geef elkaar het jawoord op de geliefde pier of bij de prachtige locatie met privéstrand. Tevens heeft Recreatiepark Ermerstrand verschillende uitwijkmogelijkheden bij minder mooi weer. Foto’s maken aan het water, gezellig eten op het terras en een spetterend feest met kampvuur op het strand. Na het feest blijven slapen? Ook dat is mogelijk!

5x Trouwen aan het water
Foto: Recreatiepark Ermerstrand

Beachclub Klein Scheveningen

Beachclub Klein Scheveningen is een perfecte trouwlocatie. Een romantische trouwceremonie met de voetjes in het zand en fantastisch uitzicht. Bij Beachclub Klein Scheveningen denken ze graag mee over de invulling van jullie dag. Of het nu om een receptie, walking diner, borrel of feestavond gaat. De culinaire invulling en organisatie zijn tot in de puntjes geregeld. Zij kunnen deze dag verzorgen met live muzikanten, dj, entertainment en/of fotobooth en uiteraard passende decoratie. Het team van Beachclub Klein Scheveningen werkt met passie en aandacht voor iedereen.

5x Trouwen aan het water
Foto: Beachclub Klein Scheveningen

Anafora

Wat als er een plek was, een plek om het leven te vieren. De liefde en de vriendschap, en alles wat er écht toe doet. Die plek heeft Anafora. Midden in het groen van het prachtige Máximapark ligt Anafora verscholen. Een feestelijke en sfeervolle trouwlocatie aan de oude Vikingrijn. Elkaar het jawoord geven aan het water? Dat is een van de vele mogelijkheden die zij bieden. Elk bruidspaar is uniek! Team Anafora luistert daarom graag naar jullie wensen en creëert vervolgens jullie droombruiloft.

5x Trouwen aan het water
Foto: Anafora

Smidtje Luxury Cruises

‘t Smidtje is gespecialiseerd in vaarevenementen en huwelijksceremonies en biedt een onvergetelijke dag op het water. Niet alleen in Amsterdam, maar ook in Haarlem!  Huwelijksceremonies voor 2 tot 2000 personen zijn mogelijk, een transfer tussen verschillende locaties, of het feest na afloop: het is allemaal mogelijk en de organisatie kan volledig aan hen overgelaten worden. Uitgebreide cateringmogelijkheden, een bruidstaart, diverse buffetten en bloemen maken deze dag onvergetelijk! Smidtje Luxury Cruises maakt voor jullie speciale dag alles geheel op maat een passend naar jullie wensen.

5x Trouwen aan het water
Foto: Smidtje Luxury Cruises