Helemaal hot: gepersonaliseerde huwelijksbedankjes Brand story

Wisten jullie al dat gepersonaliseerde huwelijksbedankjes helemaal hot zijn? Door jullie geschenken te personaliseren, zullen jullie bruiloftsgasten in ieder geval nóg sneller aan jullie mooie dag terugdenken.

Helemaal hot: gepersonaliseerde huwelijksbedankjes

Waarom geven we huwelijksbedankjes aan de gasten?

Deze traditie is ouder dan je waarschijnlijk zou denken, het komt namelijk uit de 16e eeuw. In die tijd begonnen ze in Frankrijk en Italië met het uitdelen van luxe doosjes (van kristal, porselein of edelmetaal) met suiker of zoete lekkernijen. Dit deden ze niet alleen uit gastvrijheid, maar ook als een teken van rijkdom en status. Suiker was in die tijd namelijk hartstikke duur. Ook geloofden ze dat die zoete snacks voor geluk en welvaart voor het bruidspaar zorgde.

Tegenwoordig zijn eetbare huwelijksbedankjes nog steeds een hit, maar zie je vooral dat de geschenken meer en meer het bruidspaar weerspiegelen. Denk aan gepersonaliseerde cadeaus, cadeaus die een verhaal vertellen of hun persoonlijkheid en/of culturele achtergrond laat doorschemeren. Bedankjes.nl heeft een enorm assortiment met de leukste huwelijksgeschenken die stuk voor stuk gepersonaliseerd kunnen worden.

De leukste soorten bedankjes voor jullie bruiloft

Gepersonaliseerde geschenken

Deze bedankjes zijn geweldig omdat ze echt kunnen laten zien wie jullie zijn als koppel. Denk aan blikjes snoep met jullie initialen, gepersonaliseerde kaarsen, of zelfs een klein potje met losse thee. Het mooie van gepersonaliseerde geschenken is dat ze een blijvende indruk achterlaten.

Heerlijke snacks of drankjes

Wie houdt er niet van een lekker hapje of drankje? Van koekjes tot luxe chocolaatjes, eetbare bedankjes zijn altijd een hit. Niet alleen zijn ze heerlijk, maar ze bieden ook een zoete herinnering aan jullie dag. Of wat dacht je van flesjes wijn, met een gepersonaliseerd etiket?!

Planten

Voor de natuurliefhebbers onder jullie bruiloftsgasten zijn plant-gerelateerde bedankjes een leuke optie. Kleine zaadpakketten, vetplantjes, of zelfs een bloembolletje – ze symboliseren groei en nieuw begin, net zoals jullie huwelijk. Bovendien zijn ze een duurzame keuze die nog lang na de bruiloft kan worden gekoesterd.

Trending: gepersonaliseerde huwelijksbedankjes

Gepersonaliseerde huwelijksgeschenken zijn echt iets bijzonders. Het is een echte trend die voorlopig alleen maar groter zal worden. Deze bedankjes voegen iets unieks toe en maken jullie bruiloft nóg gedenkwaardiger voor jullie gasten. Maar wat maakt het nou zo speciaal? Het antwoord is simpel: personalisatie. In een tijd waar alles in bulk lijkt te komen, brengen gepersonaliseerde geschenken iets unieks en persoonlijks. Ze zijn een reflectie van jullie als bruidspaar en vertellen jullie verhaal. Het gaat hier niet alleen om het geschenk zelf, maar vooral om de gedachte erachter. Deze manier van denken over huwelijksbedankjes is iets dat blijft hangen, omdat het echt uit jullie hart komt.

De leukste persoonlijke cadeautjes voor jullie bruiloftsgasten

Liefde en wijn

Stel je voor, een heerlijke fles wijn met een etiket dat jullie namen, trouwdatum, of zelfs een klein gedichtje draagt. Misschien een foto van jullie samen, lachend in de zon. Het moment dat jullie gasten het flesje opentrekken denken ze direct weer terug aan jullie bijzondere dag.

Zoetigheid, net als vroeger

Snoepjes in een prachtig verpakte doos, met jullie namen en trouwdatum erop. Lekker zoals vroeger, hoe deze leuke traditie ooit is begonnen ;). Of, nóg gaver en stiekem ook wel echt onze favoriet: bedrukt snoep met jullie eigen namen en trouwdatum erop.

Water voor de dorst

Flesjes water, voorzien van een etiket in de stijl van jullie bruiloft. Het zijn de kleine details die een grote impact hebben, zo laten jullie namelijk duidelijk zien dat jullie gasten belangrijk zijn en jullie graag voor hen zorgen.

Spelletjes

Een gepersonaliseerd kaartspel, misschien met foto’s of met symbolen die iets betekenen voor jullie als koppel. Iedere keer als het kaartspel erbij gepakt wordt bij jullie gasten, zullen ze vol vreugde en plezier aan jullie bruiloft terugdenken. Ook een spelletje boter-kaas-en-eieren behoort tot de mogelijkheden.

Heerlijke snackjes

Chocoladerepen met een wikkel die jullie liefde viert! Geen gouden ticket, zoals bij Sjakie en de Chocoladefabriek, maar een toffe gepersonaliseerde verpakking in de stijl van jullie bruiloft. Of wat dacht je van ‘echtgenootjes’? Lekkere nootjes in een blikje of zakje. En zeg nou zelf, die naam is toch ook gewoon té leuk!

Helemaal hot: gepersonaliseerde huwelijksbedankjes

Huwelijksbedankjes voor ieder budget

Bij het plannen van jullie bruiloft komt natuurlijk veel kijken, waaronder het vaststellen van een budget. Het kan zo zijn dat jullie bij bepaalde categorieën wat bewustere keuzes moeten maken. Gelukkig hoeft dat helemaal niet voor problemen te zorgen. Bij Bedankjes.nl heb je namelijk ongelooflijk veel cadeautjes voor verschillende budgetten. Denk aan verschillende soorten snoep, tot gebruiksvoorwerpen, plantjes en wijn. Op hun site kun je zelfs gemakkelijk de producten sorteren op basis van prijs (laag naar hoog) of bijvoorbeeld op ‘best verkocht’. Daarnaast is het ook al gewoon mogelijk om vanaf kleine hoeveelheden jullie bedankjes te personaliseren.

Gratis download: BRUID Budgetplan

Gepersonaliseerde geschenken van Bedankjes.nl

In unieke gepersonaliseerde huwelijksgeschenken is Bedankjes.nl al 15 jaar dé specialist. Geen wonder dus dat het ook voor jullie cadeautjes de place to be is. Het team is eigenlijk verantwoordelijk voor alles; de vormgeving, het personaliseren, de productie etc. Van begin tot eind word je door ze meegenomen en staat een persoonlijk aanpak voorop, jullie willen immers iets persoonlijks laten maken.