BRUID Budgetplan 

De kosten van een bruiloft kunnen gemakkelijk oplopen, vooral als je het overzicht verliest kan het eindbedrag best een verrassing zijn. Om dat te voorkomen, hebben wij speciaal voor jou een budgetplan gemaakt! Dit plan kunnen jullie samen invullen.

BRUID Budgetplan

BRUID budgetplan to the rescue!

Het BRUID Budgetplan is een onmisbare tool voor elk bruidspaar (al zeggen we het zelf). Het plan is ontworpen om jullie te helpen bij het budgetteren en plannen van de bruiloft. In het budgetplan vind alle elementen van een bruiloft die je je maar kunt bedenken, en deze zijn allemaal onderverdeeld in negen categorieën, waardoor het gemakkelijker wordt om alles bij te houden. Binnen elke categorie zijn er specifieke onderdelen, zodat je precies weet welke kostenposten er zijn en waar je rekening mee moet houden.

Het budgetplan bevat invulvakjes voor het budget en wat er uiteindelijk voor elk onderdeel betaald is. Dit maakt het gemakkelijk om bij te houden hoeveel geld je aan elke categorie hebt toegewezen en hoeveel je daadwerkelijk hebt uitgegeven. Hierdoor heb je altijd overzicht over je budget en uitgaven, waardoor je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Het BRUID Budgetplan eindigt met een overzichtspagina waarop je alle totale kosten van de bruiloft kunt zien, zodat je kunt zien of je binnen je budget bent gebleven of dat je misschien iets moet bijstellen.

Bekijk de preview:

Download nu het BRUID Budgetplan

We begrijpen dat je inmiddels staat te springen om het BRUID Budgetplan te downloaden. Vul het onderstaande formulier in en het invulplan is all yours!

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ