In deze editie NL

Prins Harry gaat trouwen!

Wereldwijd braken eind vorig jaar miljoenen harten toen de Britse prins Harry zijn verloving met de Amerikaanse Meghan Markle aankondigde. De laatste felbegeerde koninklijke vrijgezel is officieel ‘off the market’. Op de redactie van Bruid & Bruidegom Magazine overheerst vooral opwinding: we krijgen weer een koninklijke bruiloft! Wij zijn natuurlijk reuze benieuwd of de trouwjurk die Meghan op 19 mei 2018 zal dragen ook zo’n invloed gaat hebben op de bruidsmodetrends. En hoe zien de bruidegom, de trouwringen, de taart en het feest eruit? Op pagina 40 fantaseert de redactie er vrolijk op los.

Dat je er ook zonder adellijke titel koninklijk uit kunt zien, tonen we op pagina 67 en in onze Black Tie fotoreportage op pagina 58. Intussen is de discussie over Harry en Meghans gastenlijst al volop losgebarsten: als ze oud-president Barack Obama uitnodigen, moet de huidige president Trump dan ook worden uitgenodigd? Wat dat betreft, zijn Harry en Meghan echt niet anders dan andere bruidsparen. Daarom vind je op pagina 248 handige tips voor jullie gastenlijst. En er is nog zo veel meer, dus blader gauw verder.

Geniet en plan jullie eigen koninklijke bruiloft!

Eefje Koppers
Chef redactie Bruid & Bruidegom Magazine

Sprookjeshuwelijk it is!

In deze editie vind je onder andere prachtige modereportages, de mooiste én lekkerste bruidstaarten (en hoe je die zelf maakt) en bruidsparen die vertellen over hun weekendbruiloft. En je kunt jouw favoriete weddinglook kiezen! Gaan jullie voor klassiek of juist voor superhip? In dit nieuwe magazine is voor ieder wat wils. Laat je inspireren!

Drie gratis specials bij deze editie!

Dit is een super-mega-dubbeldik nummer, want je krijgt er maar liefst drie gratis specials bij. In het enige magazine speciaal voor de bruidegom vind je trends, handige tips en de leukste verhalen van bruidegom. Duik in Trouwring Magazine en ga op zoek naar jullie ringen. En zwijmel heerlijk mee in de special met alle foto’s en films die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto & Film Award 2018.

Tot in de details

Jullie bruiloft is een samensmelting van heel veel mooie details. Dat zorgt er wel voor dat er een hoop te regelen valt. Daarom hebben wij de ins en outs voor je verzameld over vijf heel leuke bruiloftsonderdelen: de sweet table, de uitnodigingen, de flowerwall, de fotobooth en de gastenbedankjes.

Blader hier alvast door de sneak preview van de nieuwe uitgave!

Inloggen