© Iris Planting voor Studio 5982
© Iris@dutchandfamous.com
© Rad + In Love, www.radandinlove.com
© Gerhard Nel Fotografie


Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspriratie voor decoraties Inspriratie voor drukwerk Inspriratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

7 onvergetelijke bruidsjurken - én jouw eigen versie! Er is één ding dat celebrity-huwelijken met elkaar gemeen hebben: geweldige trouwjurken. Dit zijn zeven van de meest onvergetelijke jurken van de afgelopen zestig jaar. En omdat hun stijl echt tijdloos is, kun je ’m stelen met de jurken uit de huidige bruidsmodecollecties!
Begrippenlijst voor jullie bruiloftsdiner Tijdens het voorbereiden van jullie bruiloftsdiner zouden jullie weleens enkele begrippen tegen kunnen komen waarvan jullie niet (precies) weten wat ze eigenlijk betekenen. Geeft helemaal niets; we helpen jullie hier alvast een beetje op weg!
Discussie: als huwelijksgast in het wit gekleed, kan dat? Op het huwelijk van prins William en Kate Middleton ging bijna meer aandacht uit naar de witte Alexander McQueen-jurk van bruidsmeisje Pippa, dan naar de trouwjurk van Kate. Wij vroegen onze bruiden op Facebook of het voor hen een no-go is dat hun vrouwelijke gasten op de grote dag in het wit gekleed komen!
Lingeriewoordenboek De lingeriekeuze voor de grote dag is belangrijk, want goede ondermode zorgt ervoor dat die droomjurk ook echt geweldig zit. Omdat niet elke bride-to-be bekend is met alle lingerietermen lichten we er een paar toe.
RTL Weddingplanner Er is een leuk nieuw bruiloftsprogramma en Bruid & Bruidegom Magazine is trots dat we er aan mee werken! Tot en met 30 november kun je Weddingplanner op RTL 4 zien en dat is een programma dat je als aanstaand bruidspaar niet wilt missen!
Mari van de Ven beantwoordt 3 beauty-vragen Mari van de Ven behoort al jaren tot één van de beste visagisten en haarstylisten van Nederland. Hij verzorgt het haar en make-up van BN’ers als Yolanthe Sneijder Cabeau en Wendy van Dijk. Speciaal voor Bruid & Bruidegom Magazine geeft hij antwoord op drie beauty-vragen.
Inloggen
NL BA RiCon Fotografie NL BA Fotograf Memoli NL BA Button Feestlocaties