© Lidy Katier
© Weddingconcepts.co.za
© Tanja Wesel, www.tausendschoenphotographie.de
© Iris@Dutchandfamous.com


Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspriratie voor decoraties Inspriratie voor drukwerk Inspriratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

Maak je eigen moodboard op Pinterest! Bij het voorbereiden van je bruiloft kun je bijna niet om Pinterest heen. Duizenden bruiden gingen je al voor op de website, waar je easy peasy online moodboards maakt. Hoe het precies werkt? Lees verder voor al onze tips en tricks!
Trouwen in de zomer: tips voor jullie deco & styling De zomer is hét seizoen om uit te pakken met een geweldige outdoorwedding. Frisse limonade, zwierige linten, houten details, summer cakes, vers fruit, pastelgekleurde bloemen... Laat je inspireren door de geweldige bruiloftsdetails uit deze zomerreportage!
Doe mee met De Grote Trouwring Enquête en win! Om de trouwringentrends onder bruidsparen te onderzoeken, houdt Bruid & Bruidegom Magazine De Grote Trouwring Enquête 2015. Vul deze 18 vragen tellende enquête in en maak kans op een trouwringenset naar keuze ter waarde van € 1.500!
Gefeliciteerd, je bent verloofd! Wat nu? De fles champagne is leeggedronken, je hebt het verhaal over het aanzoek al veertig keer verteld en je Facebook-status is veranderd. Je bent verloofd! Geweldig, maar wat is nu je volgende stap? Hier vind je alles wat je moet en wilt weten over het organiseren van een geweldige, onvergetelijke trouwdag!
Designerinterview met Martine Harris van Essense Designs Het Australische bruidsmodelabel Essense Designs is bezig Europese bruiden te veroveren. Best begrijpelijk, want de ontwerpen uit de drie collecties van het merk zijn prachtig. Reden genoeg om kennis te maken met de collectie én de ontwerpster Martine Harris.
Doe de test: wat is jouw absolute droomjurk? Eén bruiloft, ontelbaar veel mooie jurken… Maar welke past nu het beste bij jou? Die sexy fishtail, een echte ‘Sisi’ of misschien wel die prachtige vintagejurk? Beantwoord de vragen in deze test en ontdek onderaan de pagina met welk type jurk jij een droommatch vormt!
Deco-inspiratie voor een buitenbruiloft Stel: je wilt een heerlijke buitenbruiloft. Met je ceremonie op het strand, een boot, of gewoon in je achtertuin. Wat is er dan belangrijk? Juist, de decoratie! Kleed je locatie op een mooie en creatieve manier aan met de leukste tips en inspiratie, gevonden in onze beeldbank! 
Inloggen
NL BE SB Enzoani
NL BA Button Feestlocaties