© Job Bolier Wedding Photographer
© Iris Planting voor Studio 5982
© Ladybird


Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspriratie voor decoraties Inspriratie voor drukwerk Inspriratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

7 onvergetelijke bruidsjurken - én jouw eigen versie! Er is één ding dat celebrity-huwelijken met elkaar gemeen hebben: geweldige trouwjurken. Dit zijn zeven van de meest onvergetelijke jurken van de afgelopen zestig jaar. En omdat hun stijl echt tijdloos is, kun je ’m stelen met de jurken uit de huidige bruidsmodecollecties!
Designerportret: David Fielden Het merk David Fielden is vernoemd naar haar maker: de ontwerper David Fielden. Al meer dan dertig jaar maakt hij bruids- en avondmode en worden zijn collecties verkocht in vooraanstaande winkels over de hele wereld.
Verras elkaar met jullie eigen huwelijksgeloften! Het uitspreken van jullie eigen huwelijksgeloften is superromantisch en maakt jullie ceremonie heel persoonlijk. Het vinden van de juiste woorden… dát kan nog een tikkeltje uitdagend zijn. Om jullie alvast een beetje op weg te helpen, stuurde een pasgetrouwd bruidspaar de brieven op die zij schreven voor hun trouwceremonie. Be inspired!
RTL Weddingplanner Er is een leuk nieuw bruiloftsprogramma en Bruid & Bruidegom Magazine is trots dat we er aan mee werken! Tot en met 30 november kun je Weddingplanner op RTL 4 zien en dat is een programma dat je als aanstaand bruidspaar niet wilt missen!
Discussie: als huwelijksgast in het wit gekleed, kan dat? Op het huwelijk van prins William en Kate Middleton ging bijna meer aandacht uit naar de witte Alexander McQueen-jurk van bruidsmeisje Pippa, dan naar de trouwjurk van Kate. Wij vroegen onze bruiden op Facebook of het voor hen een no-go is dat hun vrouwelijke gasten op de grote dag in het wit gekleed komen!
Lingeriewoordenboek De lingeriekeuze voor de grote dag is belangrijk, want goede ondermode zorgt ervoor dat die droomjurk ook echt geweldig zit. Omdat niet elke bride-to-be bekend is met alle lingerietermen lichten we er een paar toe.
Inloggen
NL BA Button Feestlocaties