© Anouschka Rokebrand
© Iris@dutchandfamous.com
© Essense of Australia
© Charlotte van den Berg


Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspriratie voor decoraties Inspriratie voor drukwerk Inspriratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

Michele en Ismail: trouwen en dansen aan zee Wanneer de Amerikaanse Michele (31) en de Tanzaniaan Ismail (26) elkaar ontmoeten tijdens een avondje dansen in Tanzania, zijn ze op slag verliefd. En die liefdevolle crush is drie jaar later nog even sterk wanneer ze een intieme en liefdevolle bruiloft vieren aan de Haagse kust.
Gefeliciteerd, je bent verloofd! Wat nu? De fles champagne is leeggedronken, je hebt het verhaal over het aanzoek al veertig keer verteld en je Facebook-status is veranderd. Je bent verloofd! Geweldig, maar wat is nu je volgende stap? Hier vind je alles wat je moet en wilt weten over het organiseren van een geweldige, onvergetelijke trouwdag!
Doe mee aan de Nationale Bruidsparen Enquête 2017 Een bruiloft organiseren is leuk! Deel jouw ervaringen door de Nationale Bruidsparen Enquête 2017 in te vullen en maak ook nog eens kans op een onvergetelijke huwelijksreis naar Jamaica met Sandals Resorts.  
BFFA 2017: breng je stem uit op je favoriet en win! Tot en met 13 mei 2017 kun je je stem uitbrengen op je favoriete bruidsfoto's en -films. Met je stem maak je kans op fantastische prijzen: een romantische loveshoot van topfotograaf Peter van der Lingen Bruidsfotografie en een gratis mini-abonnement op Bruid & Bruidegom Magazine!
Bekijk de fashion show van Nicole! Zaterdagavond 25 maart was het zover: de grote catwalkshow van het Italiaanse topbruidsmodemerk Nicole Spose! We zonden de show om 20.00 uur direct uit.
Halslijnen om van te houden + de mooiste accessoires! Carmen-decolleté, een asymmetrisch schouderbandje, de halternek: bruidsjurken worden met veel verschillende halslijnen uitgevoerd. Lees hier met welke sieraden je de halslijn van jouw bruidsjurk het beste kunt combineren!
Draag jij een sluier op je bruiloft? Als je gaat trouwen, zijn er een heleboel dingen die je voor het eerst en waarschijnlijk ook meteen voor het laatst zal doen. Zo is je bruiloft de enige echte gelegenheid om een sluier te dragen. Grijp jij die kans? We vroegen het aan onze lezers.
Dances with Wolves: een geweldig trendthema Dances with Wolves is niet alleen de titel van die epische oscarwinnende film met Kevin Costner; het is ook een uniek thema voor jullie bruiloft! Met als belangrijkste ingrediënten een feeëriek bos, een tipi, houtelementen, warme bruintinten en veren, veel veren! 
Inloggen
NL BA Button Feestlocaties NL BA Koning Kaart NL BA Kasteel Wijenburg