© Elizabeth Messina
© Wilvorst
©Peter van Alphen voor Studio 5982
© Iris Planting voor Studio 5982


Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspriratie voor decoraties Inspriratie voor drukwerk Inspriratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

Maurice en Lieke: pastel tot in de puntjes Zodra Maurice (31) zijn Lieke (27) ten huwelijk vraagt, beginnen ze direct met plannen. Over één ding zijn ze het direct eens: het wordt een prachtige pastelbruiloft! Hun grote dag op Groot Warnsborn was tot in de puntjes gestyled en zat vol leuke en emotionele momenten.
Discussie: als huwelijksgast in het wit gekleed, kan dat? Op het huwelijk van prins William en Kate Middleton ging bijna meer aandacht uit naar de witte Alexander McQueen-jurk van bruidsmeisje Pippa, dan naar de trouwjurk van Kate. Wij vroegen onze bruiden op Facebook of het voor hen een no-go is dat hun vrouwelijke gasten op de grote dag in het wit gekleed komen!
Maak je eigen moodboard op Pinterest! Bij het voorbereiden van je bruiloft kun je bijna niet om Pinterest heen. Duizenden bruiden gingen je al voor op de website, waar je easy peasy online moodboards maakt. Hoe het precies werkt? Lees verder voor al onze tips en tricks!
Prachtige gasten, prachtige bruiloft Dacht je dat alleen jij er stunning uit wilt zien op je grote dag? Think again! Ook jullie gasten, en dan met name de vrouwelijke, pakken graag uit voor een wedding proof-outfit. Deel dit artikel daarom ook vooral met je moeder, zus en je vriendinnen: ze zullen je vast dankbaar zijn!
Gefeliciteerd, je bent verloofd! Wat nu? De fles champagne is leeggedronken, je hebt het verhaal over het aanzoek al veertig keer verteld en je Facebook-status is veranderd. Je bent verloofd! Geweldig, maar wat is nu je volgende stap? Hier vind je alles wat je moet en wilt weten over het organiseren van een geweldige, onvergetelijke trouwdag!
Inloggen
NL BA Button Feestlocaties