© Weddingconcepts.co.za


Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspriratie voor decoraties Inspriratie voor drukwerk Inspriratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

Alden Misolas: bruidsmodedesigner bij Marylise en Rembo Styling Alden Misolas werkt al meer dan veertien jaar voor de prachtige bruidsmerken Marylise en Rembo Styling. Vanuit ‘hometown’ Antwerpen ontwerpt hij elk jaar tientallen nieuwe droomjurken. Wij spraken Alden tijdens de presentatie van zijn 2015-collecties.
Doe mee met De Grote Trouwring Enquête en win! Om de trouwringentrends onder bruidsparen te onderzoeken, houdt Bruid & Bruidegom Magazine De Grote Trouwring Enquête 2015. Vul deze 18 vragen tellende enquête in en maak kans op een trouwringenset naar keuze ter waarde van € 1.500!
Josje en Peter: romantische buitenbruiloft Vooraf duimden Peter en Josje keihard dat het droog zou blijven op hun buitenbruiloft. En dat bleef het! In de tuin van Hotel Villa Ruimzicht geeft het stel elkaar het jawoord, waarna een spetterend avondfeest volgt in de tuin van Josjes ouders. 
Bruidsdiscussie: zou jij stiekem willen trouwen? De meeste bruidsparen vieren hun dag op grootse wijze te midden van vrienden en familie. Leuk! Maar wij waren benieuwd of jullie er weleens over nagedacht hebben om er stiekem met z'n tweetjes tussenuit te knijpen en ergens op een strand of in Las Vegas te trouwen?
Gefeliciteerd, je bent verloofd! Wat nu? De fles champagne is leeggedronken, je hebt het verhaal over het aanzoek al veertig keer verteld en je Facebook-status is veranderd. Je bent verloofd! Geweldig, maar wat is nu je volgende stap? Hier vind je alles wat je moet en wilt weten over het organiseren van een geweldige, onvergetelijke trouwdag!
Maak je eigen moodboard op Pinterest! Bij het voorbereiden van je bruiloft kun je bijna niet om Pinterest heen. Duizenden bruiden gingen je al voor op de website, waar je easy peasy online moodboards maakt. Hoe het precies werkt? Lees verder voor al onze tips en tricks!
Inloggen
NL BA Button Feestlocaties