© Kaartje2go
© Iris@dutchandfamous.com
© WWW.DIEHOCHZEITSFOTOGRAFEN.DE
© Weddingconcepts.co.za
© Bas Uijlings

Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspriratie voor decoraties Inspriratie voor drukwerk Inspriratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

Gefeliciteerd, je bent verloofd! Wat nu? De fles champagne is leeggedronken, je hebt het verhaal over het aanzoek al veertig keer verteld en je Facebook-status is veranderd. Je bent verloofd! Geweldig, maar wat is nu je volgende stap? Hier vind je alles wat je moet en wilt weten over het organiseren van een geweldige, onvergetelijke trouwdag!
Chantal en Márcio: kroon op hun liefde Als Chantal (31) stage gaat lopen bij de bank waar Márcio (32) al werkt, merken de twee tijdens een personeelsfeest dat ze elkaar meer dan leuk vinden. Als Márcio zijn Chantal een paar jaar later op romantische wijze ten huwelijk vraagt, zegt ze natuurlijk ‘ja’!
Proosten op de grote dag: pimp jullie toost! Staan de flessen champagne of prosecco al klaar voor de grote dag? Want proosten op jullie geluk is nog nooit zo leuk geweest! Met deze ideeën en tips maak je van jullie huwelijkstoost een onvergetelijk moment.
Bruidsmeisjes anno nu Zo’n mooie dag als je bruiloft wil je natuurlijk delen met je zussen en vriendinnen. Nodig ze niet alleen uit, maar ga een stapje verder en vraag ze de geweldige rol als bruidsmeisje te vervullen. Leuk, praktisch én heel fashionable. 
Kleurrijke bruiloftsgasten Wil je een kleurrijke trouwdag? Dan hoort daar natuurlijk ook een goed geklede entourage bij en een ‘colourful’ dresscode. Op deze manier kunnen jullie en jullie gasten de themakleur op een leuke en stijlvolle manier laten terugkomen in de feestoutfits.
Be prepared: voorbereidingstips voor hem Nee, dit is géén takenlijstje met dingen die op het bordje van de bruidegom komen (lees: vervoer en honeymoon regelen). Integendeel! Deze praktische tips zorgen ervoor dat iedere bruidegom 100 % voorbereid is op zijn bruiloft.
NL SB Jac Hensen NL SB VrijVerzekerd.nl
NL BA Button Feestlocaties