Win een luxe kimonoset en sieradenset van Poirier! Prijsvraag

Dit zijn pas winweken, we mogen van Poirier namelijk 13 prijzen weggeven! 10 luxe kimonosets ter waarde van €139 per set en ook nog eens drie keer sieradenset Elodie met een setwaarde van €99.

Win een luxe kimonoset en sieradenset van Poirier

Deze prachtige satijnen kimonoset van Poirier (t.w.v. €139) voor bruid en bruidegom is perfect voor de start en het einde van je huwelijksdag, maar natuurlijk ook super op huwelijksreis. Doe mee en maak kans op één van de tien sets.

Poirier geeft ook deze geweldige sieradenset Elodie (t.w.v. €99) weg voor op je grote dag, of elke andere dag natuurlijk. Bij de verfijnde sieradensets van Poirier draait alles om modern design met perfecte, tijdloze finesse. De inspiratie voor deze sets komt voort uit onze passie voor (bruids)mode, maar ook eigentijdse, verleidelijke vormen. Alles sets zijn 14 karaat goud-, zilver- of roségoud verguld, met een basis van 925 sterling zilver.

www.poirier.nl

Vul het formulier in en maak kans

Bij deze Poirier winactie maar je maar liefst 13 keer kans! Wil je nog meer kans maken op onze geweldige prijzen? Neem dan een kijkje op onze winacties-pagina vol toffe prijzen van onze winweken!

Deze winactie is afgelopen.