Leuke en lekkere snack ideeën 

Leuke en lekkere snack ideeën
FOTO: Jorg Rozier
1. Chocolade & cupcakes

Cake pops, pralines, mini cupcakes en dergelijken zijn kleine snacks die zeer geschikt zijn voor een champagne receptie. Als er nog een paar over zijn, kunnen de zoete lekkernijen worden toegevoegd aan de sweet table en zal iedereen daar nog van kunnen genieten tijdens het feest.

2. Pretzels

Wil je ook iets hartigs? Sommige van de gasten willen iets hartigs in hun maag, voordat ze beginnen aan de champagne. Of het nu in de vorm is van een pretzel of belegd als sandwiches.

3. Vers fruit

Elke gast zal zeker blij zijn met een verfrissing. Vooral in de vorm van vers fruit zoals frambozen, aardbeien of meloenen. Aan een spies of geserveerd in een mok, ze zien er geweldig uit en zijn gemakkelijk te eten.

4. IJs

Niets voelt zo lekker als een heerlijk bolletje ijs op een zomerse bruiloft. Een old school ijscowagen is vooral populair bij de gasten! Bovendien kunnen de ontwerpen van de bekertjes en de in papier verpakte ijshoorns perfect worden aangepast aan de uitstraling van jullie bruiloft.

5. Broodjes

De klassieke snackvariant: sandwiches zijn eenvoudig te bereiden en kunnen vegetarisch, veganistisch of gegarneerd met vlees zijn.

Handig: markeer bijvoorbeeld de broodjes met “Veggie” en “Non-Veggie”-vlaggen.
6. Soepen

Koud of warm geserveerd, soepen gevuld in kleine glaasjes zijn een lichte snack. Extra leuk zijn bijvoorbeeld garnalenspiesjes die bij de soep worden geserveerd.

7. Traktaties uit de foodtruck

De trend uit Amerika zijn foodtrucks. Ze zijn te huur inclusief bedienend personeel en verwennen hun gasten met lekkere snacks zoals patat of miniburgers. Gegarandeerd een succes!