Droomhuwelijk met photobooth en poffertjeskraam 

Het aanzoek van Oscar (53) was als een droom die uitkwam voor Stephanie (37), zij wilde altijd al in het huwelijksbootje stappen. Uiteindelijk werd de grote dag een enorm feest voor het bruidspaar en ook zeker voor de gasten.

Droomhuwelijk met photobooth en poffertjeskraam
Foto: Jill Streefland

Van koets naar elektrische auto

“Hoewel trouwen voor mij altijd een droom is geweest, hoefde het niet zo van Oscar. Ik had me er een beetje bij neergelegd, tot hij me twee jaar terug op mijn verjaardag ineens ten huwelijk vroeg: dat was een complete verrassing! Mijn perfecte plaatje was een bruiloft met een koets en een kasteel, maar het werden een elektrische auto en het gemeentehuis. Dat moest deels ook wel, want het was in de herfst en te koud voor een koets.”

Blije gasten in de photobooth

“Onze daggasten konden voor het diner uit heel veel soorten opties kiezen en we hadden een photobooth gehuurd waar per keer twee foto’s werden uitgeprint: een voor ons en een voor de gasten. Dat was een enorm succes en er werd dankbaar gebruik van de booth gemaakt. Ons bedankje was heel klassiek: voor iedereen hadden we een doosje met snoepjes in hartvorm, bedrukt met onze trouwdatum.”

Warme poffertjes voor de late trek

“Op de avondlocatie kregen onze 80 avondgasten natuurlijk drankjes en borrelgarnituur, maar rond elf uur stond er ook nog een poffertjeskraam buiten voor de late trek. Wie naar huis ging, kon die lekker meenemen. Dat is net even anders dan de geijkte patat, en ook dat werd erg gewaardeerd.

Het grootste succes? Ik denk het feest: want alle gasten konden nog even losgaan, zo vlak voor de lockdown destijds. Onze dag was fantastisch. Dat kwam ook omdat we een fijne babs hadden ingehuurd: Anke Goedhart van Goedhart verbindt Liefde.”

Droomhuwelijk met photobooth en poffertjeskraam
Foto: Jill Streefland