© Noblesse bridal fashion
© www.weddingconcepts.co.za

Bruidsaccessoires

Een bruid is niet compleet zonder haar trouwjurk, maar vergeet vooral ook de accessoires niet; die maken het plaatje pas écht compleet. Hier lees je hoe je de perfecte schoenen vindt en de mooiste bruidslingerie.

Romantisch, gracieus én tijdloos: de sluier Je trouwdag is de enige dag in je leven dat je hem kunt dragen: de bruidssluier. Het is – ook volgens vele designers – hét ultieme bruidsaccessoire. Ga jij binnenkort trouwen en wil je weten wat er op sluiergebied mogelijk is? Lees dan snel verder! 
Zo mooi zijn de vintage bruidsjurken van Essense of Australia! Ben jij ook zo verliefd op die prachtige vintage bruidstrend? Neem dan vooral een kijkje in de prachtige en gevarieerde collecties van Essense of Australia, Stella York en Martina Liana. Daar vind je adembenemende jurken voor een onvergetelijke bruidslook!
Draag jij een sluier op je bruiloft? Als je gaat trouwen, zijn er een heleboel dingen die je voor het eerst en waarschijnlijk ook meteen voor het laatst zal doen. Zo is je bruiloft de enige echte gelegenheid om een sluier te dragen. Grijp jij die kans? We vroegen het aan onze lezers.
Tof, trendy, te gek: metallic bruidsschoenen Say yes to metallic! Op zoek naar een portie extra glamour voor je bruidsoutfit? Kies dan voor bruidsschoenen met de geweldige, hippe metallic-look. Bij Elsa Coloured Shoes hebben ze nu heel veel gave modellen. Check it out! 
Interview met Nathalie Pereboom van Poirier Inspiratie voor nieuwe bruidslingerie en andere accessoires kan bij Nathalie Pereboom van Poirier op alle momenten toeslaan. Ze is altijd aan het ontwerpen en dat vertaalt zich in een gevarieerde en uitgebreide collectie. En daar wilden we meer over weten!
Inloggen
NL BA Elsa