Jaentien Brienen Trouwfotografie

Aandacht. Beleving. Gevoel!

Laat ik mezelf voorstellen: ik ben Jaentien, en met volle aandacht vang ik jullie waardevolle momenten, liefdevolle blikken en oprechte emoties in tijdloze en kleurrijke foto’s. Beleving staat in mijn werkwijze voorop! Volop genieten van jullie trouwdag. Samen met je partner elke seconde van de dag beleven. Omgeven met je lievelingsmensen. En hoe geweldig als je dat gevoel vast kan houden ná deze dag? Daar hebben jullie natuurlijk al lang over nagedacht, daarom zoek je nu naar een trouwfotograaf waar je een ‘I do’ bij voelt.
BEN JIJ MIJN IDEALE BRUIDSPAAR?! MIJN VOLLE FOCUS GAAT NAAR JULLIE ALS BRUIDSPAAR. ALS TROUWFOTOGRAAF DRAAG IK MET 100% AANDACHT BIJ AAN JULLIE PRACHTIGE BRUILOFT.
Precies daarom zoek ik een oprechte, wederzijdse klik. Dan weet ik zeker dat ik kan bijdragen aan een onvergetelijke beleving. Ik werk het liefst met bruidsparen die de aandacht leggen op samen vieren met vrienden en familie, en een geweldige dag willen beleven waar ze nog jaren op terug kunnen kijken. Met lachbuien, gelukstranen en de meest waardevolle momenten. Die weten hoe je een (Brabants) feestje bouwt. Dát maakt de dag memorabel!
Liefs, Jaentien Brienen Trouwfotografie

Kijk verder