Basic Wedding Rings

Wij zijn een online trouwringen webshop met een passie voor het ontwerpen van elegante, tijdloze trouwringen en bijpassende sieraden van de hoogste kwaliteit, voor een lage prijs.
Een huwelijk is voor altijd, en zo ook de trouwringen en bijpassende sieraden die hierbij horen. Daarbij doen wij geen concessies aan de prijs-kwaliteitverhouding. Onze materialen en leveranciers zijn zorgvuldig gekozen om voordelig te blijven, maar wel alleen van de beste kwaliteit. De prijzen in de trouwringen configurator staan ook in lijn met de huidige goudprijs, hierdoor zal je nooit teveel betalen.
Heb je altijd al je eigen trouwring of sieraad willen ontwerpen? Met een goudsmid, diamantzetter, 3D tekenaar en 3D printers in ons eigen atelier werken wij graag samen om je eigen ontwerp te realiseren.
Wij maken het bestellen van jullie trouwringen online eenvoudig. Om 100% zeker te zijn van de juiste maat, bieden wij naast een gratis ringmaatstrip ook een gratis 3D dummy aan van je ontwerp zodat je van te voren je samengestelde ring kan passen, voordat je de bestelling plaatst. Na het samenstellen van jullie trouwringen in de configurator bieden wij de mogelijkheid om de ringen virtueel vanuit huis te passen met ons unieke concept: JewelSee3D. Wij sturen een foto van jouw ontwerp terug aan je eigen hand via e-mail of Whatsapp!
Wij hechten enorm veel waarde aan persoonlijke aandacht. Bruidsparen zowel in Nederland als in het buitenland vertrouwen ons om samen met hen het meest belangrijke sieraad van hun leven te creëren. Dit doen wij met alle liefde en hier zijn wij enorm trots op!

Kijk verder