Maak kans op jouw favoriete trouwringen!

Het is weer tijd voor de Trouwring van het Jaar verkiezing! Ook dit jaar mag je weer stemmen op jouw favoriete trouwringenset. Het allerleukste aan deze verkiezing Trouwring van het Jaar, is natuurlijk dat je de set waar je op stemt ook echt kunt winnen!

Helaas is deze actie verlopen.

Dit moet je doen om kans te maken

Als de set trouwringen waar jij op hebt gestemd daadwerkelijk wint, dan maak jij kans op die set! Tip: Zorg ervoor dat zowel jij als jouw verloofde stemmen, dan maak je extra kans ;). De trouwringenset waar je nu op stemt zouden zomaar de ringen zijn waarmee jullie elkaar straks het jawoord geven.

Verkiezing: Trouwring van het Jaar 2023

Tijdens de Trouwring van het Jaar verkiezing van dit jaar, hebben we 7 prachtige sets trouwringen voor je om uit te kiezen. We begrijpen dat dit geen makkelijke keus zal zijn, maar wel een leuke keus!

Aller Spanninga

Sterke contrasten

Deze mooie ringenset van Aller Spanninga is een fraaie combinatie van verschillende bewerkingstechnieken! De 14-karaats gouden ring is van een gefreesde baan voorzien met daar in geplaatst een 0,03-karaats briljant. Aan de ene kant zie je een hamerslagbewerking en aan de andere zijde is hij glanzend afgewerkt. Hierdoor ontstaat een ring met een sterk contrast dat nooit zal vervelen.

____________

Bouchard by Siebel

Geelgouden luxe

Deze trouwringen van Bouchard, vervaardigduit 14-karaat geelgoud, zijn een prachtige set. De herenring is iets breder dan de damesring, zodat-ie mooi opvalt aan de vinger en de damesring sprankelt met maar liefst 15 diamanten! Trouwringen van Bouchard zijn exclusief verkrijgbaar bij Siebel Juweliers en zijn volledig naar eigen smaak samen testellen, van materiaal tot diamantenzetting tot afwerking.

____________

Breuning

Kaneelkleurige diamanten

De geelgouden trouwringen van Breuning kenmerken zich door hun speelse karakter. De damesring is versierd met 35 witte en kaneelkleurige diamanten die in een golvende lijn geplaatst zijn. Ze vormen een harmonieuze ring en transformeren het in een elegant accessoire in 14-karaats goud. Gaan jullie op deze set stemmen?

____________

Christian Bauer

Perfect passend

Deze 18-karaats gouden trouwringen van Christian Bauer, vervaardigd van gerecycled wit- en roségoud, symboliseren de liefde tussen twee personen: de binnenzijde van de witgouden ring heeft de vierkante vorm van de buitenzijde van de roségouden ring. In theorie kunnen de twee in elkaar passen. De ring wordt extra persoonlijk met een liefdesboodschap gegraveerd in eigen handschrift en een LoveStone (diamant aan de binnenzijde).

____________

Desiree by Siebel

14 prachtige diamanten

Deze bicolor ring uit de collectie Desiree is gemaakt van wit- en geelgoud. In de damesring vind je 14 prachtige diamanten. De herenring is ook bicolor. Elk model uit deze collectie bestaat in verschillende uitvoeringen, met of zonder diamant, en wordt dan ook speciaal voor jullie gemaakt. Misschien is dit wel de set voor jullie!

____________

Martinshof by Siebel

Drie kleuren bij elkaar

Met deze prachtige ringen hoef je niet te kiezen tussen geel-, wit- en roségoud. Zowel de heren- als de damesring uit de collectie Martinshof zijn gemaakt van drie kleuren. In de damesringen zitten zes diamanten, die prachtig verwerkt zijn het gouden vlechtwerk. Martinshof biedt vele mogelijkheden met prachtige diamanten van mooie kwaliteit.

____________

Saint Maurice

Romantische bloemenkrans

Deze trouwringen uit de Phoenix-collectie van Saint Maurice hebben een heel romantisch karakter. De 56 diamanten tonen als een bloemenkrans op de damesring. De perlage-rand onderstreept het speelse karakter van de ring in 14-karaats geelgoud. Krijgt deze set jullie stem? Op aanvraag is hij ook verkrijgbaar in rood- of witgoud.

____________