Voor Bruid & Bruidegom Online zijn wij op zoek naar een creatieve stagiaire!

Marketing & Sales Stagiair

Ben jij die marketing & sales stagiair die het verschil wil maken?

Als stagiaire ondersteun jij de Bruidmedia collega’s van de sales en marketing Nederland & België. Wat ga je allemaal doen bij ons: helpen bij het op- en samenstellen van B2B nieuwsbrieven in ons mailprogramma, verzorgen resultaten rapportage van de mailverzendingen, controleren en optimaliseren van ons CRM (klanten) systeem. Maar je mag ook echte salesprojecten oppakken als een special in het magazine en online. Van leadgeneratie, mailingen opstellen tot telefonisch opvolgen van deze adressen. Maar je mag ook een bijdrage leveren aan het opstellen en beheren van onze commerciële landingspagina’s voor klanten. Heb je bovendien veel gevoel met social media en leuke posts maken? Dan kun je ook onze B2B socials beheren. Kortom, een bundeling van verschillende marketing en commerciële activiteiten waar je samen met de collega’s aan werkt om tot échte resultaten te komen. En dat bij het mediamerk Bruid & Bruidegom Magazine!

Om de collega’s van de sales en marketing optimaal te kunnen ondersteunen herken je jezelf in de volgende kenmerken: commercieel, initiatiefrijk, creatief, drukt je makkelijk uit in woord en schrift, energiek, de wil om zaken gedaan te krijgen. Daarnaast werk je graag zelfstandig, nauwkeurig en heb je oog voor detail.

Wil je tijdens jouw stage samen met de collega’s van Bruidmedia het verschil maken en een mooie bijdrage leveren aan onze commerciële successen in Nederland en België? Wij bieden jou de mogelijkheid om binnen een klein en fijn team alles wat je leert op school, en bij ons, ook daadwerkelijk in de praktijk uit te voeren en te ervaren. Je draait gewoon met ons team mee!

Heb je vragen? Mail of bel met Remco Rutgers via r.rutgers@bruidmedia.nl en 033-750 35 00.

Stagiaire Charlotte vertelt:

“Mijn stage bij Bruidmedia heb ik ervaren als een leuke en hele leerzame tijd. Zodra je begint met de stage ben je op dag 1 al een belangrijk onderdeel van een leuk en gezellig team, je krijgt echt een goed kijkje in het werkveld en mag gelijk aan het werk als een echte werknemer. Naast dat je een deel kan meewerken aan leuke projecten krijg je ook genoeg ruimte voor ontwikkeling en om je eigen projecten op te zetten. Al met al een hele fijne stageplek!”