Laat je verrassing door de wereld van trouw- en ceremoniejurken van Susanna Rivieri. Als onderdeel van Grupo Noiva laat dit merk heel Europa vallen voor haar schitterende ontwerpen en top service.

Susanna Rivieri: Europese Bridal Elegantie

De parel van Grupo Noiva

Sinds 2004 staat Susanna Rivieri symbool voor elegantie en schoonheid binnen de trouwwereld. Als parel van het bekende Grupo Noiva, betoveren de prachtige trouw- en ceremoniejurken bruiden en gasten door heel Europa. Dankzij een dynamische visie en een sterk netwerk zijn er verkooppunten verspreid over de hele wereld, met een speciaal plekje voor de Portugese markt.

Designs voor iedereen

Het motto van Susanna Rivieri is helder en duidelijk: “Ontwerpen met iedereen in gedachten.” Dit is niet zomaar een slogan; het is de kern van alles wat ze doen. Elk ontwerp, van de sprankelende details tot de vloeiende silhouetten, wordt gecreëerd met de gedachte aan elke unieke bruid die het zal dragen.

De perfecte bruidsjurk voor jou

Binnen de collecties van Susanna Rivieri Sposa, Susanna Rivieri Couture en Susanna Rivieri Boho vind je een diversiteit aan jurken die elk type bruid aanspreken. Ga je voor een traditioneel romantische uitstraling? Ze hebben de perfecte jurk voor je. Ben je meer geneigd naar iets moderns en gedurfds? Ook daarvoor heeft Susanna Rivieri de ideale keuze.

Voor ieder moment een droomjurk

Naast de prachtige bruidsjurken is er ook gedacht aan andere speciale gelegenheden. De ceremoniejurken uit de Susana Rivieri Ceremony Donna en Margart lijnen zijn gecreëerd voor die momenten die net zo belangrijk zijn als de grote dag zelf. Ze begrijpen dat elke gelegenheid haar eigen magie heeft en daarom verdient ook elk van die momenten een eigen speciale jurk.

Een uniek liefdesverhaal

Wat echt opvalt, is de passie en toewijding waarmee elk stuk wordt gecreëerd. Bij Susanna Rivieri wordt elk ontwerp gezien als een stukje van een groter liefdesverhaal. Elke jurk vertelt een verhaal, en ze nodigen je uit om je eigen hoofdstuk toe te voegen. Duik in hun collecties en laat je betoveren door een jurk die niet alleen prachtig is om naar te kijken, maar die ook aanvoelt als een echt kunstwerk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Susanna Rivieri (@susannarivieri)