Als de meest vertrouwde bron in de bruidsmode-industrie is het de missie van Randy Fenoli om een bruid "op te voeden, te verheffen en in staat te stellen" om de belangrijkste jurk in haar leven te kiezen en haar eigen persoonlijke schoonheid te realiseren.

Randy Fenoli Bridal

Forevermore Collection

Met eigentijdse verfijning en alleen voorzien van de fijnste stoffen, veters en kralen, omarmt elke japon uit de Forevermore Collection de unieke visie van de bruid op haar speciale dag. Of een bruid nu romantisch, klassiek, traditioneel, glamoureus of zelfs een sprookjesprinses wil zijn op haar trouwdag, de Forevermore Collection biedt een breed scala aan stijlen en silhouetten die perfect zijn voor elke bruid.

Everlasting Love Collection

De Everlasting Love Collection is samengesteld om net zo lang mee te gaan als jullie liefde met stijlen die niet vervagen met de tijd. Van getailleerde jurken met strakke lijnen tot prachtige prinsessenbaljurken, deze trouwjurken zijn eeuwigdurend. Met zorgvuldig geselecteerde veters en stoffen is de Everlasting Love Collection ontworpen om aan alle wensen van de bruid te voldoen.