BRUID Outdoor Wedding Planner! 

Een bruiloft in de buitenlucht is één van onze favoriete trends! En met onze nieuwe Outdoor Wedding Planner helpen wij je dit in goede banen te leiden. Deze planner is dé musthave voor het relaxt en ontspannen plannen van jullie droombruiloft.

BRUID Outdoor Wedding Planner!

BRUID Outdoor Wedding Planner to the rescue

Sommige dingen zijn nou eenmaal onmisbaar bij het organiseren van een buitenbruiloft, deze planner bijvoorbeeld ;). Alles wat je nodig hebt, in één document. We trappen de planner af met een dosis aan inspiratie voor de perfecte trouwlocatie, gevolgd door een vragenlijst met de belangrijkste vragen die je jezelf moet stellen voor het kiezen van een locatie. Na de vragenlijst volgt een onmisbare checklist om alles nog even op een rijtje te zetten.

Okay, de locatie is gevonden. Maar, wat is het thema en hoe kleed je de locatie aan? Geen stress, de planner staat vol inspiratie en moodboards. Daarnaast is er ook nog ruimte om jullie eigen moodboard samen te stellen én delen we onmisbare tips om van jouw locatie ene eyecatcher te maken. Hoe? Aan de hand van het ‘boodschappen’ template en een lijstje met onmisbare items als hulp om niets te vergeten.

Nu je bijna alle plannen en ideeën rond hebt, is het tijd om het vast te leggen. De planner bevat een handig tijdschema om zelf in te vullen, en een voorbeeld voor als je het even niet weet. Maar ook een budgetplan en ruimte voor een plan B ontbreekt niet.

Bekijk de preview:

Download nu de Outdoor Wedding Planner

We begrijpen dat je inmiddels staat te springen om de Outdoor Wedding Planner te downloaden. Vul het onderstaande formulier in en de planner is all yours!

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ