© Noblesse bridal fashion
© www.weddingconcepts.co.za

Bruidsaccessoires

Een bruid is niet compleet zonder haar trouwjurk, maar vergeet vooral ook de accessoires niet; die maken het plaatje pas écht compleet. Hier lees je hoe je de perfecte schoenen vindt en de mooiste bruidslingerie.

Classy capes: De cape als glamorous statement Ben jij op zoek naar hét classy item voor jouw trouwoutfit? Dan is de bruidscape de perfecte keuze. Dit alternatief voor de sluier geeft je look die gewilde moderne en theatrale uitstraling. Wij zijn verliefd op dit prachtige item en hieronder lees je precies waarom.
Getest: alternatieven voor het plastic rietje De EU heeft besloten dat plastic rietjes vanaf 2021 verboden zijn. Want: slecht voor het milieu. Gelukkig betekent dat niet dat je deze praktische gadgets hoeft te missen op je bruiloft. Er zijn namelijk allerlei alternatieven voor plastic. Wij hebben de beste getest. 
Trouwen in het zwart: vrouwelijk & gedurfd Jouw bruiloft, jouw feestje. Voor de bruid en bruidegom die niet kicken op wit, rosé of blauw is er gedurfd zwart. Had je ooit al eens bedacht hoe gaaf dat kan zijn? Ontdek wat zwart voor jou kan doen op je grote dag.
Ode aan de parel Als bruid-to-be ga je ‘m gegarandeerd tegenkomen tijdens de zoektocht naar je droomlook: de parel. Niet voor niets een geliefde klassieker voor de classy bruid, die nog altijd razend populair is. Laat je verrassen door wat parels voor je kunnen doen.
Eén bruiloft, twee sluiers Aan alle bruiden die niet kunnen kiezen tussen een lange of een korte sluier: deze oplossing is zowel eenvoudig als geniaal. Kies voor beide! 
Inloggen
SB NL BE Allure Bridals NL SB Trouwring Special NL BA Elsa NL SB Huwelijksspecialisten