Win een trouwpak van Jac Hensen t.w.v. 1200 euro! Prijsvraag

De dag waarop je gaat trouwen is misschien wel een van de belangrijkste dagen uit je leven. Dan wil je er natuurlijk perfect uitzien en dat snappen ze bij Jac Hensen! Wij mogen maar liefst drie pakken weggeven t.w.v. €1200!

Win een trouwpak van Jac Hensen t.w.v. 1200 euro

Er is geen twijfel over mogelijk dat jij in een trouwpak van Jac Hensen de best geklede man op je bruiloft bent! Om er zeker van te zijn dat jij zelfverzekerd in je pak aan het altaar op je geliefde kunt wachten, willen ze van Jac Hensen maar liefst drie hele pakken weggeven met een waarde van 1200 euro! Dat is dus inclusief overhemd, schoenen en zelfs accessoires. Bij Jac Hensen hebben ze trouwpakken in verschillende kleuren, stijlen en natuurlijk maten. Wat voor bruiloftsthema jullie ook hebben, je slaagt sowieso.

Extra support met de Jac Hensen Trouwgids

Om er zeker van te zijn dat je het juiste trouwpak voor jou kiest, hebben ze bij Jac Hensen een trouwgids ontwikkeld. Hierin hebben ze al hun expertise gebundeld en kun je jezelf goed voorbereiden op de pasafspraak in een van hun 11 zaken. Daar word je natuurlijk ook begeleid door de professionals.

Over Jac Hensen

Jac Hensen ademt herenmode en is al 45 jaar een favoriete bestemming voor liefhebbers van kwaliteitskleding. Met hun winkels en online shop streven ze ernaar een plek te bieden waar mannen in alle rust kunnen shoppen voor elke gelegenheid – of het nu gaat om een luie zondag, een cruciale vergadering op werk, of de dag van je leven: de keuze van je trouwpak. Hun trouwpakken zijn zeker geen onbekende. Je hebt ze misschien al eens gespot tijdens het tv-programma Married at First Sight, gedragen door Sergio Vyent van First Dates, of op een van de 3.000 bruidegoms die ze elk jaar van een outfit voorzien.

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op deze prijs, hoef je alleen maar het inschrijfformulier hieronder in te vullen! Geweldig toch? Meedoen kan van 16 februari tot 17 mei en de gelukkige winnaars krijgen automatisch bericht. Benieuwd naar onze andere give aways? Kijk dan even op onze winactie-pagina.

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ