Win een Fletcher Hotels 3-daagse arrangement voor twee t.w.v. €239 Prijsvraag

Tijd om samen op te laden! Fletcher Hotels geeft een 3-daagse all-in cadeaukaart weg voor drie dagen samen weg.

Win een Fletcher Hotels 3-daagse arrangement voor twee t.w.v. €239
Foto: Fletcher Hotels

Win een Fletcher Hotels 3-daagse arrangement voor twee t.w.v. €239

We mogen maar liefst 4 bruidsparen blij maken met tweemaal een hotelovernachting, twee keer uitgebreid ontbijtbuffet en twee dagen 3-gangen Fletcher’s keuzemenu’s in een hotel naar keuze (én gratis fiets- en wandelroutes, plus wifi). Wat dacht je van een landgoed op de Veluwe, een kasteel in Zuid-Limburg, een kloosterhotel in Noord-Brabant of een beachhotel aan de Zeeuwse kust? Tip: verras de ceremoniemeesters op je wedding ermee!

www.trouwenbijfletcher.nl

Win een Fletcher Hotels 3-daagse arrangement voor twee t.w.v. €239
Foto: Nienke van Denderen Fotografie

Vul het formulier in en maak kans

Win en geniet samen met jouw lover van een heerlijk ontspannen 3-daagse arrangement t.w.v. €239, of bedank jullie dierbare ceremoniemeester. Wil je nog meer kans maken op onze geweldige prijzen? Neem dan een kijkje op onze winacties-pagina vol toffe prijzen van onze winweken!

Let wel op; meedoen met deze winactie kan van 30 juni tot en met 6 juli. Dus wees er snel bij als je kans wil maken op een van de 4 arrangementen. Wanneer je hebt gewonnen komt de cadeaukaart in een geschenkverpakking, inclusief hotelgids. Je verzilvert de kaart op www.fletcher.nl/3allin. Bij aankomst lever je de cadeaukaart in. De 3-daagse All-in Cadeaukaart is twee jaar geldig. Er is een aantrekkelijk aanbod kamers beschikbaar gesteld. De taks en handling fee dient in het hotel te worden voldaan. Weekendtoeslag is 5 euro p.p.p.n. Je dient vooraf altijd te reserveren via de site. Boutique Hotel Duinoord, Hotel Gilde, Hotel Amsterdam en Stadshotel Den Haag zijn uitgesloten van deelname.

Deze winactie is helaas afgelopen.