Win een Demetrios bruidsjurk bij Koonings Prijsvraag

Een jurk van Demetrios is natuurlijk een droom voor elke bruid. Daarom maken wij één bruid gelukkig met een Demetrios trouwjurk, die je zelf uit mag kiezen bij Koonings The Wedding Palace!

Win een Demetrios bruidsjurk bij Koonings
Foto: Demetrios

Win een Demetrios bruidsjurk bij Koonings

Je mag kiezen uit de gehele Demetrios-collectie in de brand store bij Koonings The Wedding Palace. Samen met een stylist uit de winkel, en natuurlijk met je eigen support team, kies je de jurk van jouw dromen uit tijdens een speciale passessie.

Ontdek de collectie trouwjurken van Demetrios. Een iconisch merk in de wereld van bruidsmode. Dit bedrijf is van origine Grieks en heeft een wereldwijds aanzien. Bij dit bruidsmodehuis gaat geen enkel detail voorbij en staat kwaliteit hoog in het vaandel. Zo geven ze elke jurk de Demetrios touch. Het aanbod is veelzijdig en verrast elke bruid, van romantische bruid tot de over-the-top bruid.

www.demetrios.comwww.koonings.com

Win een Demetrios bruidsjurk bij Koonings
Foto: Koonings The Wedding Palace

Vul het formulier in en maak kans

Wij weten zeker dat er voor jou een prachtige Demetrios bruidsjurk tussen zit bij Koonings. Gelukkig hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen om kans te maken. Wil je nog meer kans maken op onze geweldige prijzen? Neem dan een kijkje op onze winacties-pagina vol winacties van het Prijzenfestival!

Let wel op; meedoen met deze winactie kan van 11 tot en met 17 augustus. Dus wees er snel bij als je kans wil maken op een Demetrios trouwjurk naar keuze.

Gewonnen? Dan nemen wij contact met je op.

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ