Win Cotton Bird wedding stationary t.w.v. €100 Prijsvraag

Op zoek naar inspiratie voor een onvergetelijke bruiloft, waar de trouwkaarten en bijhorende decoratie perfect aansluiten bij jullie trouwthema? Dat vind je allemaal bij Cotton Bird! Het leukste? Wij mogen 10 cadeaukaarten t.w.v. €100 weggeven!

Win Cotton Bird wedding stationary t.w.v. €100
Foto: Cotton Bird

Win Cotton Bird wedding stationary t.w.v. €100

Het Franse atelier is gespecialiseerd in duurzame stationary voor bijzondere gelegenheden. Cotton Bird creëert ieder seizoen nieuwe huisstijlen, van trouwuitnodigingen tot de decoratie voor de tafelschikking, items voor de ceremonie, trouwbedankjes en bedankkaarten. De collecties met eigen designs zijn trendy en hedendaags, met leuke opties zoals delicate goudfolie, originele kaartformaten en unieke accessoires (zoals échte droogbloemen).

Als je één van de vouchers wint, mag je bij Cotton Bird voor 100 euro aan stationary voor jullie bruiloft uitzoeken. Indien de aankoopsom hoger is, kan de winnaar het verschil zelf bijbetalen. Doe snel mee en maak kans op het kunnen verwezenlijken van een onvergetelijke trouwdag, tot in de puntjes verzorgd!

www.cottonbird.nl

Vul het formulier in en maak kans

We mogen maar liefst 10 mensen blij maken met een €100 cadeaukaart om prachtige stationary uit te zoeken. Wil je nog meer kans maken op onze geweldige prijzen? Neem dan een kijkje op onze winacties-pagina vol winacties van het Prijzenfestival!

Deze winactie is afgelopen.