Bridesmaid proposal – wil jij mijn bruidsmeisje zijn? 

Bridesmaid proposal –  wil jij mijn bruidsmeisje zijn?

Ontdek hier alles over het bridesmaid proposal én hoe je jouw aanzoek op vijf bijzondere manieren kunt doen.
Wat is een bridesmaid proposal?

Of het nou lang van te voren gepland was of geheel spontaan, op een bergtop tijdens de vakantie of in een rommelige keuken; ieder huwelijksaanzoek is bijzonder. Het is immers het ultieme teken van liefde. Gun de belangrijkste vrouwen in je leven ook zo’n mooi moment door ze op een speciale manier te vragen om ‘in goede en slechte tijden’ deel uit te maken van jouw bruiloftsavontuur.

Officieel

Iedereen ontvangt graag post, zeker als het geen rekeningen zijn. Dus hoe leuk is het dan om een bruidsmeisjesaanzoek in je brievenbus te vinden? Je kunt ze een mooie brief sturen, maar er zijn ook speciale kaarten. Bijzonder leuk zijn kraskaarten waarbij je bridesmaids een speciaal laagje moeten wegkrassen om de vraag der vragen te ontdekken: ‘Wil jij mijn bruidsmeisje zijn?’.

Lees ook: Wie betaalt…?

Met een knal

Vul doorzichtige ballonnen met confetti, glitterhartjes en een opgerold briefje met je aanzoek en presenteer deze aan je bruidsmeisjes. Geef ze een speld en laat ze de ballon kapot knallen. Voor extra knaleffect: vier je aanzoek en hun ‘jawoord’ met bubbels!

Persoonlijk

Het leukste nieuws wil je natuurlijk persoonlijk delen met de belangrijkste meiden in je leven. Nodig je toekomstige bruidsmeisjes en getuigen uit voor een picknick, een spadagje of een uitje naar jullie favoriete café en creëer zo een gezellige, intieme sfeer om die belangrijke vraag te stellen.

Met een cadeautje

Er zijn veel gave ideeën voor persoonlijke cadeaus waarmee je jouw waardering kunt tonen en je bridesmaid proposal kunt doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie vriendschapsarmband? Of van een complete bruiloftssurvival kit met badschuim, gezichtsmasker en chocolade voor pure verwennerij en ontspanning?

Party time

Heb je jouw getuigen en bruidsmeisjes gekozen? Doe je aanzoek dan tijdens een party met lekkere hapjes en drankjes én deco die al een tipje van de sluier oplicht. Als party favor laat je T-shirts maken met ‘bruid’, ‘getuige’ en ‘bruidsmeisje’ die je later ook tijdens je vrijgezellenfeest kunt dragen.

Deel dit op Social Media