5 Bruidsparen vertellen over hun bijzondere trouwvervoer 

Als jullie trouwdag zich op meerdere locaties afspeelt, zijn jullie best veel onderweg. De bruid ophalen, naar de ceremonie, de kerk en de feestlocatie... Deze bruidsparen kozen voor heel bijzonder trouwvervoer en ze vertellen je graag waarom.

5 Bruidsparen vertellen over hun bijzondere trouwvervoer
FOTO: Marlies Dekker Fotografie

Arnold & Jaimy |  Feestelijk golfkarretje als trouwauto

Jaimy: “Voor het maken van onze fotoreportage zochten we een mooie buitenlocatie, waar we ons op ons gemak zouden voelen. Dat werd de vertrouwde omgeving van de Noordwijkse golfclub, die mijn opa en oma beheren. Altijd als we daar zijn, rijden we een rondje in een golfkarretje. Natuurlijk regelde opa voor onze trouwdag ook een golfkar, omdat je niet zomaar met een gewone auto over de golfbaan kunt rijden. En je hebt wel vervoer nodig voor het grote terrein. Als verrassing had opa de golfkar versierd met ballonnen, slingers en bloemen en voor de grap had hij er een BMW-logo opgeplakt. De omgeving was prachtig, en het golfkarretje maakte het echt uniek. Een fantastische ervaring voor ons hele gezin!”

5 Bruidsparen vertellen over hun bijzondere trouwvervoer
FOTO: Steef & Suus Photography & Styling

Edwin & Rowena | Een ezel als trouwvervoer

Rowena: “Onze wens was een bruiloft met een klein gezelschap op een zonnig eiland. Lekker zwemmen, cocktails drinken en de liefde vieren! Dat werd het Griekse Karpathos. Op onze trouwdag ben ik met een ezeltje naar de ceremonie locatie gereden. De ezel was door onze stylist en weddingplanner Brigitte van Rijn van De Griekse Bruiloft versierd met prachtige verse bloemen. Toen mijn papa en stiefvader mij voor het eerst zagen, zittend op de ezel, is er wel een traantje weggepinkt! Vergezeld door hen en mijn twee neefjes, die voor me uitliepen, gingen we over het strand naar Edwin. Ik heb een ongelooflijk warm gevoel overgehouden aan dit bijzondere moment!”

5 Bruidsparen vertellen over hun bijzondere trouwvervoer
FOTO: Maryla Fossen

Kevin & Marleen | Knallende oldtimer als trouwauto

Marleen: “Tijdens een bezoekje aan een strandpaviljoen, onze droomlocatie voor de bruiloft, zagen we een supergave, felrode Chevrolet Fleetline uit 1952 staan. Het kwam ter sprake tijdens de gesprekken die we daar hadden. Toen bleek de oldtimer van de eigenaar van het strandpaviljoen te zijn! Kevin en ik vonden de auto echt prachtig, en we waren dan ook heel blij dat we hem mochten huren voor onze trouwdag. Niemand wist wat voor trouwvervoer wij hadden geregeld, dus toen we aan kwamen rijden tijdens de bruiloft, was dat een leuke verrassing voor iedereen. Het was supergaaf om in deze auto te mogen rijden, en het is een knaller op onze trouwfoto’s!”

5 Bruidsparen vertellen over hun bijzondere trouwvervoer
FOTO: Kimberly Duchateau Photography

Rick & José | Een ouderwetse ladderwagen van de brandweer als trouwauto

José: “Op de ochtend van onze bruiloft stond ik te wachten op Rick, die mij op zou komen halen in een gave mintgroene pick-up. Ik zit bij de vrijwillige brandweer, en na de ceremonie zouden mijn collega’s ons naar de feestlocatie vervoeren. Opeens hoorde ik een sirene en kwam er een prachtige ouderwetse ladderwagen van de brandweer om de hoek, met daarachter de pick-up! Vlak voor de ceremonie arriveerden mijn collega’s met maar liefst vijftien brandweerwagens met loeiende sirenes, en na ons jawoord werden we op de ladderwagen door het dorp gereden in een lange optocht. We trokken heel wat bekijks! Hierdoor werd onze trouwdag nog specialer.”

5 Bruidsparen vertellen over hun bijzondere trouwvervoer
FOTO: Adindafoto.nl Amsterdam

Jochem & Mirjam | Met de bakfiets als trouwvervoer door Amsterdam

Mirjam: “We zijn allebei Zeeuwen en we komen heel graag in Amsterdam. Na de komst van onze tweeling wilde ik graag trouwen, maar mijn man zag dat niet zo zitten. We besloten om ‘stiekem’ te trouwen tijdens een weekendje Amsterdam en later een etentje te geven voor familie in Zeeland. In eerste instantie wilden we een boot als trouwvervoer, maar dat bleek toch niet zo handig. Ineens dachten we aan onze bakfiets, die we altijd voor de tweeling gebruiken. Die ging achterin onze bus mee naar hotel The Grand, waar we sliepen en dineerden. De portiers keken hun ogen uit toen we de fiets uitlaadden! Jochem heeft me de hele dag rondgereden. Heerlijk!”