Een weddingplanner? Dit zijn de voordelen! 

Je gaat trouwen! Een mooie, maar ook drukke tijd breekt aan. Een weddingplanner kan jullie hierbij ondersteunen. Maar wat doet zo’n weddingplanner precies en wat zijn de voordelen? Hier beantwoorden we al jullie vragen.

Een weddingplanner? Dit zijn de voordelen!
FOTO: Jola Mulder fotografie

Wat doet een weddingplanner?

Ze helpt en adviseert jullie bij het maken van praktische keuzes in de aanloop naar jullie trouwdag. Op de grote dag begeleidt de weddingplanner de gasten en het bruidspaar, leidt ze de dag in goede banen en lost ze onverwachte situaties op. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van de bruiloft.

Hoeveel controle hebben wij zelf over onze trouwdag?

Een weddingplanner doet zoveel of zo weinig als jullie zelf willen. Wees dus niet bang dat jullie de controle kwijtraken. Een weddingplanner adviseert; jullie nemen zelf alle beslissingen.

We hebben weinig budget; kunnen we dan ook een weddingplanner inschakelen?

De meeste weddingplanners hebben een keuzepakket, waarin jullie zelf kunnen bepalen hoeveel hulp jullie op welke onderdelen van de dag willen hebben. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een professionele ceremoniemeester in te schakelen die alleen op jullie trouwdag aan de slag gaat. Ook wordt er na een eerste gesprek een offerte gemaakt, zodat jullie kunnen zien wat het gaat kosten.

Wat is het verschil tussen een weddingplanner en een professionele ceremoniemeester?

Een weddingplanner begeleidt bruidsparen in het gehele voorbereidingstraject en op de trouwdag zelf. Een professionele ceremoniemeester staat meer aan de zijlijn en, is weliswaar beschikbaar voor advies, maar de bruidsparen doen voornamelijk heel veel zelf. Op de bruiloft is de ceremoniemeester aanwezig op afgesproken tijden.

Welke voordelen heeft een weddingplanner voor ons?

Haar netwerk bestaat uit een groot scala van bruiloftsspecialisten, zodat jullie de leveranciers kunnen vinden die voldoen aan jullie wensen en ideeën en binnen jullie budget vallen. Daarnaast zorgt een professionele weddingplanner voor duidelijkheid en structuur, wat vaak ook tijdsbesparing oplevert. Bovendien heeft een weddingplanner veel leuke en originele ideeën, waar je van kunt profiteren voor een écht onvergetelijke trouwdag!

Hoe kiezen wij een weddingplanner?

De keuze voor weddingplanners is enorm. In Bruid & Bruidegom Magazine staan de beste weddingplanners die jullie een onbezorgde trouwdag kunnen bieden.

Onze leukste wedding planners:

Angelique Bruijnesteijn Wedding & Events
Astrid Blaauw Wedding & Events
Blessed Beyond
Wedding Eve Planning & Styling
Mrs Lake Weddings