Zomer, zon, bruiloft! Of het nu gaat om tuinflair of strandgevoel – Your Own Party by CG – CLUB of GENTS viert de zomerbruiloft 2022 in de open lucht.

De pakken van het zomerseizoen variëren in kleur van beige, groen, lichtblauw, lichtgrijs tot donkerblauw. De natuurlijke kleuren en stoffen onderstrepen de nobele en ongedwongen romantiek van de omgeving en passen zich aan het uiterlijk van de bruid. De collectie wordt verlevendigd door een verscheidenheid aan patroonvariaties, strepen en ruiten. De outfits worden gecompleteerd door de bijpassende accessoires als pet, bretels, strikken en espadrilles in de stof van het pak. De stijl ziet er harmonieus en ontspannen uit en nooit overdressed.

De zomer look kenmerkt zich door double-breasted jas met nieuwe modeleringen in broeken. Een goed alternatief zijn een spitzrevers jasjes of een jasje met twee knopen met een smalle broek in de mix met het sjaalkraagvest. De materialen zoals linnen of katoen, met warme beige tinten vormen de verbinding van het zand. In combinatie met een ice wit overhemd schittert de look in de zomerzon.

Maar het hoeft niet altijd een jas te zijn ook het jersey vest biedt veel mogelijke combinaties om een feelgood outfit te kiezen op basis van de gelegenheid. Het 2-in-1 shirt heeft een bijzondere finesse: in een mum van tijd is het om te toveren van een drussual overhemd naar een stand-up mao shirt. Ideaal voor de gemakkelijke overgang van huwelijksceremonie naar huwelijksfeest.

Het zijn de kleine bijzonderheden die een feestelijk pak van Your Own Party by CG – CLUB of GENTS tot een blijvende indruk maken. In onze collectie trouwpakken is uitgewerkt met originele details die zich niet op het eerste gezicht openbaren, maar pas als je het trouwpak van dichtbij bekijkt. Een reversspeld geeft de jassen een persoonlijk tintje. Het zakje voor de ringen en houder voor de pen voor het jaarwoord maken het af.

Een nieuwe productgroep van de collectie zijn schoenen en riemen. De nieuwe kalfsleren schoenen met logo branding op de flex zool garanderen uithoudingsvermogen tijdens lange feestavonden. Om de harmonieuze look perfect te maken, wordt de outfit aangevuld met een riem in hetzelfde leer en dezelfde kleur.