Breuning is een van de toonaangevende fabrikanten van trouwringen in Europa en staat bekend om zijn fijne sieraden in goud, zilver en platina.

Onze eigentijdse ontwerpen maken indruk met hun nauwkeurige vervaardiging door traditioneel vakmanschap. Hoogwaardige productie- en ontwerpexpertise gaan bij Breuning al jaren hand in hand – dit wordt benadrukt door Linda Breuning, de derde generatie die het in 1927 opgerichte familiebedrijf leidt. Breuning heeft een machinepark dat uniek is in de wereld en dat ook technisch zeer veeleisende modellen mogelijk maakt.

 

Met de trouwringconfigurator heb je de mogelijkheid om zelf ringontwerper te worden en je eigen trouwringen naar jouw wensen te ontwerpen. Kies tussen legering, oppervlaktestructuur en aantal briljanten. Creëer herinneringen die voor altijd meegaan.

 

Op shop.breuning.de heb je een overzicht van onze complete solitaire collecties in verschillende legeringen en uitvoeringen, die je vanuit je luie stoel direct online kunt bestellen. Ophalen gaat via de juwelier bij jou in de buurt of laat je ringen thuisbezorgen.