Voor hun bruidsjurkencollectie van 2024 heeft Églantine, een merk dat al 30 jaar met liefde bruiden kleedt, zich laten inspireren door de vrouw van nu. Met een mix van magie en eenvoud brengt de collectie een vleugje romantiek samen met een moderne, vrouwelijke touch.

Betovering en minimalisme voor de 2024 collectie van Églantine
Unieke designs

In de collectie van 2024 vind je bijzondere ontwerpen die de romantiek van trouwjurken vieren. Denk aan jurken met veel volume, snitten die je aan een prinses doen denken, fijne onderrokken en prachtige kant die soms helemaal tot de sleep doorloopt. Net zoals in de 2023-collectie zijn er pailletten, maar deze keer zijn ze wat subtieler aanwezig. De nadruk ligt vooral op geborduurde tule.

Minimalistische schoonheid

De nieuwe collectie heeft ook eenvoudigere ontwerpen. Materialen als Mikado vormen gestructureerde silhouetten die een duidelijke taille accentueren. Crêpe en satijn bieden meer variatie in vorm: ze zijn soepel en licht, en zorgen voor gedurfde decolletés. Natuurlijk heeft ook deze collectie de kenmerkende elementen van het merk, zoals draperingen of de bohemien-stijl. Deze stijl krijgt soms een frisse draai met toevoegingen van borduurwerk of subtiele pailletten.

Een perfecte bruidsjurk voor iedereen

Églantine staat erom bekend dat ze elke bruid het perfecte gevoel wil geven. De jurken zijn dan ook verkrijgbaar in een breed scala aan maten, zodat elke bruid haar perfecte match kan vinden. In 2024 zet Églantine de elegante en zelfverzekerde toekomstige bruid centraal. Met een keuze uit zestig jurken kan elke bruid een stijl vinden die echt bij haar past. Neem een kijkje op de website en laat je inspireren.