Bruid & Bruidegom adventskalender 2023

December is aangebroken, je mag eindelijk het eerste vakje van je adventskalender openen! Kun je het je nog herinneren? Niks was leuker dan als kind elke dag een vakje openmaken van je chocolade adventskalender. Beleef dit opnieuw maar dan met unieke prijzen! Bezoek iedere dag onze website en open een vakje van onze adventskalender. Zo maak je elke dag kans op één van de 50 prijzen. Hoe vaker je een vakje opent, hoe meer kans je maakt op een prijs.

 

[santapress]

 

Maak nu kans op één van deze 50 prijzen!

Adventskalender

Win een verwen-weekend bij Hotel La Butte aux Bois

Wij mogen een fantastisch verwen-arrangement t.w.v. €750,- weggeven bij Hotel La Butte aux Bois!

______________________________________

Adventskalender

Win een Siebel Juweliers cadeaukaart t.w.v. €100,-

Maak kans op één van de 10 cadeaukaarten van Siebel Juweliers ter waarde van €100,-! Besteed de kaart bijvoorbeeld aan een trouwring of oorbellen.

______________________________________

Adventskalender

Win luxe messen t.w.v. €500 van Wüsthof

Wij geven 2 cadeaukaarten ter waarde van €500,- weg voor luxe messen van Wüsthof. Deze messen kunnen niet ontbreken in jullie keuken!

______________________________________

Win een enveloppendoos naar keuze t.w.v. €62,99 van Weddingdeco.nl

Win een gepersonaliseerde acryl enveloppendoos naar keuze van Weddingdeco.nl, ter waarde van €62,99! Wij geven er maar liefst 8 weg. Aangezien er vaak een envelop als cadeau wordt gegeven bij een bruiloft, is een enveloppendoos onmisbaar. Hoe leuk is het dat jullie deze ook nog helemaal naar jullie wens mogen maken?

Win trouwkaarten t.w.v. €150 van Weddingdeco.nl

Trouwkaarten zijn een belangrijk onderdeel van jullie trouwerij. Daarom geven wij 2 keer trouwkaarten naar keuze ter waarde van €150,- weg. Deze kun je uitkiezen bij Weddingdeco.nl.

______________________________________

Win Hera Hairpins van Sally Jane Bridal t.w.v. €59

Ga jij voor een bohemian bruidslook? Of is jullie bruidsthema klassiek? Dan zijn deze Hera Hairpins van Sally Jane Bridal perfect voor jou! Wij geven 5 van deze sets van 2 haarpinnen weg ter waarde van 59,-.

Win een Sally Jane Bridal Lotis Clear Hairpin Gold t.w.v. €39

Wij geven 5 Lotis Clear Hairpins Gold weg van Sally Jane Bridal ter waarde van 39,-. Deze haarpin is minimalistisch en staat prachtig in elk kapsel.

______________________________________

Adventskalender

Win een waardebon t.w.v. €25 van Lampionwebshop.nl

Lampionnen zijn een prachtige toevoeging aan jullie trouwdecoratie. Win één van de 6 waardebonnen t.w.v. €25 van Lampionwebshop.nl.

Win een 20-delig lampionpakket naar keuze t.w.v. €142,94 van Lampionwebshop.nl

Win een complete 20-delig lampionpakket naar keuze met veerhaakjes en lampionlampjes t.w.v. €142,94 van Lampionwebshop.nl. Kies jullie ideale set die perfect bij jullie trouwthema past!

______________________________________

Arctic Symphony collier van Bering t.w.v. €69

Creëer een compleet eigen look met prachtige en unieke combinaties. Hoogwaardige materialen zoals hightech-keramiek, Zirkonia stenen, roestvrij staal en milanees mesh. Bering stelt 7 van deze Artic Symphony colliers ter beschikking t.w.v. 69 per stuk.

______________________________________

Adventskalender

Win een mini abonnement op Bruid & Bruidegom Magazine t.w.v. €22,90

Ontvang 4 edities van ons tijdschrift boordevol tips en trends om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Wij geven een mini abonnement weg ter waarde van €22,90.

______________________________________

Adventskalender

Win de volgende Bruid & Bruidegom Magazine editie t.w.v. €6,95

Wees er nu al zeker van dat jij de Bruid & Bruidegom op je deurmat ontvangt, en dat helemaal gratis! Wij geven ons volgend magazine weg ter waarde van €6,95.

______________________________________

Adventskalender

Win het Bruid & Bruidegom Magazine specials pakket

Bruidegom Magazine, Trouwalbum Magazine, Trouwlocatie Magazine en Trouwring Magazine winnen? Wij geven het Bruid & Bruidegom Magazine specials pakket weg! Hier kunnen jullie al jullie inspiratie uithalen voor jullie trouwerij.