Trouwen in de kerk special

Verbind met liefde, geloof en trouw

Elk bruidspaar verlangt naar het moment waarop hun liefde voor God eeuwig bezegeld wordt in de kerk. Speciaal voor hen en voor u introduceren we de Trouwen in de Kerk Special. In deze nieuwe special ontdekken verloofde stellen verhalen van bruidsparen die recentelijk in de kerk hun trouwgeloften hebben uitgesproken. Deze verhalen zijn een bron van onmisbare inspiratie en praktische inzichten voor toekomstige bruidsparen.

Maar dat is niet alles! Als u al regelmatig wordt benaderd door bruidsparen met een diepgewortelde geloofsovertuiging, of als u graag in contact wilt komen met deze bijzondere doelgroep, dan biedt deze special u de perfecte redactionele omgeving om uw producten en diensten te presenteren.

Bereik het hart van uw doelgroep! Als adverteerder heeft u de kans om uw producten en diensten te presenteren aan onze trouwe lezers en website bezoekers voor een zeer aantrekkelijk budget. Met een oplage van maar liefst 33.500 exemplaren, is dit uw kans om in de schijnwerpers te staan

 

Waarom deelnemen?

📖 Inspirerende verhalen van recent getrouwde stellen in de kerk.
💼 De perfecte plek om uw diensten aan de juiste doelgroep te presenteren.
💡 Een oplage van 33.500 exemplaren én publicatie op onze website.
🎁 Gratis vermelding voor deelnemers op bruidenbruidegom.nl.

 

Profiteer nu van 40% jubileumkorting!

  • Kwart pagina: Nu € 620
  • Halve pagina: Nu € 1.305
  • Hele pagina: Nu € 1.960

De Trouwen in de Kerk Special verschijnt in Bruid & Bruidegom Magazine van 17 november 2023 tot 11 februari 2024. Maar dat is nog niet alles! Naast het magazine wordt deze special ook gepubliceerd op onze website, waardoor uw boodschap een nog breder publiek bereikt. Bovendien worden deelnemers aan de special gratis vermeld op bruidenbruidegom.nl.

Mis deze kans niet om uw te verbinden met liefde, geloof en trouw. Presenteer u in deze unieke editie van Bruid & Bruidegom Magazine en op bruidenbruidegom.nl en meldt u vandaag nog aan!

 

Aanmeldformulier

Naam(Vereist)