© Yessia Baur Fotografie


Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspiratie voor decoraties Inspiratie voor drukwerk Inspiratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

Nieuw! De BRUID XXL-Planner Yesss, je gaat trouwen! Maar wanneer ga je op zoek naar jouw droomjurk? In deze checklist vind je alle belangrijke organisatorische punten en handige tips. Je bruiloft plannen was nog nooit zo makkelijk!
De beauty check-up: onmisbare schoonheidstips! Op je bruiloft wil je niet alleen maar mooi zijn, je wilt stralen! Hier vind je alle need-to-know beautytips voor een prachtige huid, glanzend haar en mooi verzorgde nagels.
Ja, ook voor de mannen: handige verzorgingstips Nee, niet meteen wegklikken, mister! Niet alleen je prachtige bruid, maar ook jij kunt best wel een paar beauty- en ontspanningstips gebruiken voor de grote dag. Maar dan wel op een manproof manier natuurlijk.
Trouwen in corona-tijd: #zomooitrouwenwij “Mensen die willen trouwen, volgen hun hart. Uit onze dagelijkse gesprekken met aanstaande bruidsparen komt naar voren dat als de emotionele wens er is om te trouwen, zij daar ook invulling aan geven. En om dat te vieren, lanceren wij de Real Life Wedding-campagne #zomooitrouwenwij.”
Dít zijn jouw rechten bij het verplaatsen of annuleren van je bruiloft Door de coronamaatregelen moest Tineke binnen 20 (!) dagen opeens van alles regelen en annuleren. Ook de verzekering en alle leveranciers moesten worden benaderd en het hele programma werd omgegooid.
Verlichting als jullie mooiste bruiloftsdecoratie Licht is een van de topthema’s als het om bruiloftsdecoratie gaat. Creatieve mogelijkheden te over, en nieuwe ontwikkelingen maken decoreren met lampjes nog leuker! Christina Holt, oprichtster en eigenaresse van Wedding Concepts, geeft enkele ideeën en tips over wat je allemaal met licht kunt doen.
LIVEBLOG: hoe coronaproof te trouwen Per oktober zijn de coronamaatregelen grotendeels weer gewijzigd voor de meeste branches, waaronder de huwelijksbranche. Via dit artikel ben je helemaal op de hoogte!
IJskoude honeymoonbestemmingen Zijn jullie een echt sneeuwkoppel? Dol op een wit wonderland? Draaien jullie je hand niet om voor een vakantie onder nul? Dan zijn deze ijskoude honeymoonbestemmingen dé inspiratie voor jullie. Pak je sjaal en handschoenen, boek die reis en vier de liefde, übercoole newlyweds!
De Bruidsfoto Award 2020: dit zijn de winnaars! Een bijzondere dag vraagt natuurlijk om een bijzondere locatie en daarvoor zijn we bij Molen de Zwaluw in Kesteren aan het juiste adres. Op deze prachtige locatie zijn namelijk de winnaars van de Bruidsfoto Award (BFA) 2020 bekend gemaakt.
Historische weetjes over dé ringen Dat een ring symbool staat voor oneindigheid en edelmetalen heel duurzaam zijn, wist je waarschijnlijk al. Maar weet jij waar het woord ‘diamant’ eigenlijk vandaan komt? Hier vind je de leukste historische feitjes over jullie trouwringen!
Love is not cancelled Eventbureau Smile uit Aarschot lanceert deze zomer een Coronaproof wedding locatie en ceremonie-concept. Het werd kortgeleden getest op een weide in Aarschot onder de vorm van een ‘styled shoot’ met echte figuranten en dankzij de medewerking van verschillende ondernemers uit de huwelijkssector. 
Bruidsdiscussie: moeten de trouwringen matchen? Jullie trouwringen zijn een prachtig symbool van liefde, eenheid en oneindigheid. Maar wat nou als jullie smaken van elkaar verschillen? Kies je dan voor twee verschillende ringen? Of horen trouwringen altijd bij elkaar te passen? Redactrices Noa en Eefje gaan met elkaar in discussie.
Sweets for my sweet! Bruidstaartentrends Van mini-cakes tot metallic bruidstaarten. Alles kan en mag aankomend trouwseizoen als het gaat om je bruidstaart. Laat je inspireren door deze smaakvolle voorbeelden!
Trend 2021: Next level tule Tule is een van de meest geliefde materialen in de bruidsmode. In 2021 zal dit niet anders zijn, maar dan wel met een moderne en romantische twist. Ruches, franjes en lieflijke plooitjes, je vindt het allemaal terug in de nieuwe bruidsmodecollecties!
Inloggen
NL SB TA SB NL Bruidshuis Diana Actie NL SB Lookbook NL SB Huwelijksspecialisten NL SB Eglantine