Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspiratie voor decoraties Inspiratie voor drukwerk Inspiratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

Nieuw! De BRUID XXL-Planner Yesss, je gaat trouwen! Maar wanneer ga je op zoek naar jouw droomjurk? In deze checklist vind je alle belangrijke organisatorische punten en handige tips. Je bruiloft plannen was nog nooit zo makkelijk!
Tips voor een kerkelijk huwelijk Betekenisvol, persoonlijk en spiritueel: het zijn een paar van de redenen waarom bruidsparen hun huwelijk laten bezegelen in de kerk. Dat vergt de nodige extra planning. Hier lees je wat je ab-so-luut moet weten als je een kerkelijk huwelijk organiseert.
Roségoud - trendy en romantische trouwringen Verlovings- en trouwringen in roségoud zijn helemaal van deze tijd en zelfs favoriet bij celebrities. Zo dragen Gossip Girl-actrices Blake Lively en Leighton Meester allebei een roségouden verlovingsring. De unieke, romantische kleur ontstaat door de juiste toevoeging van koper en zilver aan geelgoud en staat goed bij elke huidskleur.
Bruidegom in het blauw Geef jij straks het jawoord in blauw? Wij hebben alvast vier perfecte shades of blue voor je op een rijtje gezet!
Trend: Body contour Wie had dit kunnen bedenken? In 2021 dragen we niet alleen shapewear onder onze trouwjurk, het wordt het hoofdbestanddeel van de trouwjurk zelf! Deze nauwsluitende trouwjurken zijn helemaal de trend en laten je figuur nog beter uitkomen.
“Korset, strak, veel decolleté - love it!” Voor de grote bruidsmake-over hebben we vijf bijzondere bruiden in de watten gelegd. Elk van hen werd van top tot teen professioneel gestyled door een fabulous haar- en make-upteam. Dat alles natuurlijk in de nieuwste trouwjurken. In dit artikel volgen we Rochella.
Build your dress Hoe persoonlijker, hoe beter. Trouwjurken die de bruid helemaal naar wens kan aanpassen zijn dan ook hartstikke trendy. Van de kleur tot de bandjes tot details in de jurk. Mix en match is populairder dan ooit.
Spiritualiteit voor bruidsparen Als je mindful wilt trouwen, heb je echt niet per se wierookstokjes of kristallen nodig. Mindfulness is een levensfilosofie die gaat over genieten van elk moment, en leven in harmonie met de natuur, mensen en dieren.
Bridal Beauty Welke bruid wil er nou niet stunning uitzien op haar eigen bruiloft? Daarom hebben we de belangrijkste tips, trends en hacks op het gebied van beauty verzameld: stuk voor stuk onmisbaar in aanloop naar je grote dag!
Inloggen
NL SB Eglantine STYLING NL SB Rosa Clara NL SB Huwelijksspecialisten NL SB TA